Абе остај ги ти навивачите на Тетексшо сакат нека кажват ко се знај дека беше местена( ако му е сатисфакција дека го победија Пелистер еве за нив не беше местена) .Е сега прати шо е финтата.Носат автобус навивачи како маска за утакмица демек се поштено...а шо е потрагично тие шо беа таму ме убедват дека не била местена
... Од тогаш ми се еба ќефот вкрај и после тоа беше капак и со Силекс таму.И тоа е тоа .Абе шо да прајме муабет кога дојде Врапчето главна фаца и играч да е во Пелистер
шо да прајме поќе муабет се е јасно како ден ....
Abe pa vie sakate odma se idealno da e... godinava za vas e takva kakva sto e da se ostane vo liga dogodina podobro ke bide
шо сакат нека кажват ко се знај дека беше местена( ако му е сатисфакција дека го победија Пелистер еве за нив не беше местена) .Е сега прати шо е финтата.Носат автобус навивачи како маска за утакмица демек се поштено...а шо е потрагично тие шо беа таму ме убедват дека не била местена
... Од тогаш ми се еба ќефот вкрај и после тоа беше капак и со Силекс таму.И тоа е тоа .Абе шо да прајме муабет кога дојде Врапчето главна фаца и играч да е во Пелистер
шо да прајме поќе муабет се е јасно како ден ....

.Пелистер нема шанси да испадни-не од играчки кадар и слично туку политички!!!обетиај силен ваков таков Пелистер па не се до толку да го испаднат пак,а од друга страна низ град слушав дека немало да се кандидира двојче пак?вистина е?оти колку шо знам засега од сдс има кандидат ,има независен а вмро нема ништо спомнато...
и вас крајот не ви се наоѓа во 92 исеини имаше чиста шанса за 1-1 и чиста среќа што не погде со глава инаку ќе го примевме исто така владица се уби од трчање протв нас ако не ќе се штедеше курот ќе го болеше друга работа работнички беа во карантин и еден ден претходно беа во епинал и сега ќе ни ја давле 3 за 3 а тие на среќа не победија во 93 минута во скопје а ние иемвме 3-4 стопостони шанси ...Срамота е шва што го пишите !Вистина дека врапчето има проблем со коцката и дека редовно го гледаме вкладилница ама чоекот кога игра со 100% за Пелистер и за џабе не капитен и нјадобар едниствено со вардар беше чорба во купот во Битола ама претохдно немаше тренирано еден емсец беше повреден така да ако не ви чини бе деца не одете на стадион гледајте не тв фудбал или пак вие направте клуб и бидете подбри ! ! !
и ќе му го правиме ќефот на душманите од ффм
да не прај беља ...