Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е сега со Круме работава жити се од кај излезе сега тоа не ми е јасно :toe:... .
Ако е така значи и дека тој пари земал о клубот а не бил никој и ништо. Трансфери на Алтипармаковски, Спировски итн. Ако не сум грешка чоекот треба да лежи затвор. Ко некој од улица да нема врска од фудбал и да влезе еднаш на стадион да земе пари и после не бил ништо, јас така го сваќамkrume dobil od centralnio register od skopje...deka sobranieto bese nelegalno..i vanco seto ova vreme nelegalno bese precedatel..
Ако е така значи и дека тој пари земал о клубот а не бил никој и ништо. Трансфери на Алтипармаковски, Спировски итн. Ако не сум грешка чоекот треба да лежи затвор. Ко некој од улица да нема врска од фудбал и да влезе еднаш на стадион да земе пари и после не бил ништо, јас така го сваќам... Ако е така и бил нелегален преседател треба да одговара ...
^
шо збораш бе кој бил со Круме задоволен очигледно Битолава има кратка меморија па не ти текнува дур беше Круме во Пелистер секоја втора недела имаше штрајк сите исто срање се само за нив си гледат,како и да е сезонава ни е промашена па најарно ке беше да се најди нов чоек па сеа во прва лига да се форсират млади играчи па за вгодина експресно да се вратиме прва лига
Jas nemam kratko pamtenje zatoa rekov koj saka da proveri kaj igracite. Od 25, 23 ke recat deka Krume sakaat da se vrati. Da izlezis na korzo i da gi sretnis igracite ke ti go kazat ova. Go tvrdam bidejki go znam. Strajkovite bea vo prvata sezona koga Pelister igrase baraz, a strajkuvacite slednata sezona ne igraa ni vo Pelister nitu pak vo drugi klubovi so isklucok na Rutevski. Tie istite strajkuvaci sega igraat vo vtora makedonska liga, a del i tamu se rezervi. Samo Zdravko i Krume pokusaja da go spasat i go spasija klubot koga nikoj ne sakase. Isto e i sega. KAzi mi koj saka da vlozi vo Pelister? jas ke ti kazam : NIKOJ!!! Nema zakon za sport, Pelister ima eden kup dolgovi, stadionot e drzaven a ne e nitu gradski nitu na Pelister, znaci Pelister nema nisto. A Krume za razlika od Vanco e cudo nevideno i pak ke go spasi Pelister. Vistinskite Ckembari sega ja znaat svojata greska i go podrzuvaat Krume duri i ke mu pomagat vo vodenjeto na klubot.