Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
od so razbrav pelister igral so kompletno 2ra postava t.e gi isprobval srbite i mladite a i ovaj poraz ne mora nisto da znaci ako se znaj deka fudbalerite treniraja necela nedela

eve koj igraja za pelister jas licno samo neznam dali nekoj od ovie igrase prva postava lani
Pelister: Filipovik, Ivanovik, Miceski, Cvetanoski,
Veljanoski, Mirovik, Simonoski, Paunov, Dimitroski,
Kleckaroski, Altiparmakoski.
Uste igraa: Vasilevik, Brdaroski, Bujceski, S.Veljanoski,
Stojkoski, Taleski, Dimoski, Milenkoski, Krsteski.

па и мие игравмо со втора постава:toe:

Кметовски, Стојковиќ, Богојевски, Ѓорѓевски, Ѓорѓиев, Д.Савевски, Ристовски, Ѓорѓевиќ, Постолов, Радоњиќ, Левков

од овја само Д.Савевски лани играше прва постава а другиве све са скоро нови

Пелистер-11Октобар 5-1
стерлци за Пелистер Димитровски 2 гола и по еден Ристески,Вељановски и Клечкаровски
утре Пелистер-Влазними во 17часот на стадионот ''под Тумбе Кафе''

Криво ми е за Бруно Пресилски... Човекот даде подршка кога најмногу требаше, а сега му враќаат вака... Абе само ќотек за управата... :tapp:

денес Пелистер-Влазними 2-0 од шо кажват Пелистер изиграл многу слабо и имало 3ца нови играчи на проба некој срби курци палци

ajaaj poarni ke bidat od godinava ti garantiram i brat kolku pari tolku muzika:toe:

utre na 14 07 2009 vo 17 na stadionot pod tumbe kafe PELISTER -OHRID :tv: SITE NA STADION:helou:

Казната не е битна, вас ПОБЕДАВ ПРИЛЕП и на сон че ве плаши.Јас искрено се радувам шо опстанавте, за в година да има пак некој да победиме.се зафркавам ама има вистина во ова!!!

vie novaci nemozevte da go pobedite pa za pelister vi se gleda krajot ne deka sakam mam vi pomina vremeto:kesa: so da vi pram ne ste vie krivi HARI I ACULE VE ZAEBAA :baeh:

Не е можно на клуб како Победа да и помини времето.Наредниве години од казнава која мислам дека секако че се намали до одредена мера че бида "затишје пред бура".Ама едно е сигурно прволигашки фудбал без натпреварот Победа-Пелистер во кој скоро секогаш победник била и че биди:pishtoldz Победа Прилеп не е то то.Победа, Вардар и Пелистер се костур на нашава лига.

Не е можно на клуб како Победа да и помини времето.Наредниве години од казнава која мислам дека секако че се намали до одредена мера че бида "затишје пред бура".Ама едно е сигурно прволигашки фудбал без натпреварот Победа-Пелистер во кој скоро секогаш победник била и че биди:pishtoldz Победа Прилеп не е то то.Победа, Вардар и Пелистер се костур на нашава лига.

битолчани!!!
дај бе пишете шо си купивте во преодниов рок...искрено сакам да знам!

еве јас од мене шо се сигурно дојдени Лазаревски и Ганчев од Милано,Љамчевски и Иванович од Победа,Цветановски од Беласица
а сеа шо се спомнуват како можни засилувања капитенот на Силекс незз кој е поназад напишаја знам само дека е кавадарченец и дека станува збор за добар играч беа 3ца срби дојдени ама не задоволија и сеа се дојдени уше 3ца по еден србин босанац и црногорац(голман) и толку ако има уше некој слободно нека ме дополнат а иначе најслаби сме кај голманите и искрено се надевам дека ке се погоди црногорецот а денес Пелистер-Охрид 1-0 стрелец Димитровски ЅВЕРОЈ СМЕ А:pos2:

Back
На врв Bottom