Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Друже остај тоа, мене ми се обрнаа цревата кога скандираа Карпалак. E тогаш да имав пушка во раката, ќе стрелав.

Инаку поздрав и честитки до Пелистер и Чкембари.

zatoa ste trebale da im peete planinska bura i boskovski ljube (ne kako politicar, tuku kako heroj od 2001)

неможам мп3 да стаам...

идете овде http://komiti.org/index.php?o=audio и отворете ја Комити Запад...е,наместо комити запад да се вика, ке биде Планинска Бура (и ракоплескање)...

цццц...како може со тоа да се фалат бре...со најпичкарските заседи..али јбг..тоа ти е..

иначе,честитки до битолчани, останаа у прва лига:vozbud:

Темава ке одмори до утре, деновиве претеравте со расправиите, во неколку наврати истите кулминираа, постовите беа бришени, дел од членовите беа санкционирани, имаше предупредување од наша страна . . . а вие пак, истата приказна . Ајт .

п.с. Христов ке одмори 3 дена од форумов .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тргнати се преку 90 постови од темава, главно офтопици за автобусите на оние фанови од Шкендија, мсн муабети, ситни провокации и слично .

Секоја наредна провокација на темава ке биде санкционирана со бан од истата, секој нареден офтопик и мсн муабет ке се брише и членот ке добие опомена . . . ајт, памет во глава и честитки за Пелистер . :smir:

AJДЕ ЧЕСТИТООООООООО БИТОЛЧАНИ . Многу ми е мило што ги плеснавте смрдените вчера . Им покажавте како се игра .Следната сезона да направите еден солиден тим и јак Пелистер . ПОЗДРАВ ОД ЛАВОВИ ЃОРЧЕ :helou:

ISKRENO TAPA KLIPCINJA I PESNITE SO GI SLUSAV DALI LOSO PEJAT CKAMBARITE NEZNAM AMA RAZOCARUVACKI MI SE MALCE

Честито победа и опстанок во Прва Лига, и се надевам дека наредната година нема да додјдете до ова дреџе!!!!

ISKRENO TAPA KLIPCINJA I PESNITE SO GI SLUSAV DALI LOSO PEJAT CKAMBARITE NEZNAM AMA RAZOCARUVACKI MI SE MALCE

Не се убај снимките...Ко ке ги напрам моите ке видиш....само треба да ги средам...сечам...прам нешто...

Честито Битолчани опстанокот во 1 лига,па наредна сезона појак тим да имате...
Инаку топ атмосфера од вас,добро навивање,кореото можевте да го дигнете,но нема врска чувајте го за наредна прилика....

Back
На врв Bottom