Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Честито опстанок у Прва Лига за Пелистер. Б'ш мерак ми се напрае што Шкендија пак ќе остане второкласен тим:baeh:
Сепак поинтересно а и поубаво е тоа што Пелистер ќе продолжи да игра таму каде што му е местото.
Честитки уште еднаш.

Колку што ми е мило за Пелистер што ќе остане таму кај што заслужува исто толку ми е мило и за Шкендија што останува во 2ра лига.Па сега пак нека ги бркаат Македонците мислат дека можат сами не се свесни дека со Стратев можеби и 2ри ќе завршеа на крај и дирекно ќе влезеа во Прва Лига.Честитки за Пелистер и ќе се видиме догодина:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

epa ajde cestitki na bitolcani pa od avgust pak da ve ebeme :)

cestito opstanok u 1liga, a na tie drugite da dade gospod dogodina u 3liga da igraat.

3-0 крај.

Прекрасна атмосфера оД Чкембари и Ајдуци.:smir:

Браво Пелистер, сега средвајте се па да гледаме некој квалификации за Европа до година. Шипките и онака треба да научат да одат на фудбал и да гледат фудбал а не да првоцираат. Кога ќе научат Шкендија да се понашаат како луѓе јас прв ќе им честитам за влез во прва лига.

И за крај еднаа гооолема забелешка за медиумите. Да беше во прашање Вардар или некое друго милениче нивно ќе бевме бомбардирани со информации за сите треенинзи а за денес еден поштен пренос на радио немаше. Срамота.

Едвај чекам слики и клипчиња.Дај побрзајте плс

http://i44.tinypic.com/8y89k2.jpg

еве колку имало балисти, у случај да се пофалат после дека биле 30 автобуси. :pos2::pos2::pos2: за жалење са.

Пази сликава е copyrighted By mE.

Инаку на сликата се балистите кои "се очекуваа" 15 автобуси.
Од Чкембари немав можност да сликам пошто на трибината беше лудница. :)

Пази сликава е copyrighted By mE.

Инаку на сликата се балистите кои "се очекуваа" 15 автобуси.
Од Чкембари немав можност да сликам пошто на трибината беше лудница. :)
да, да, сите права врз сликата ги има EnergieNo.1

ајде честито нека вие што останавте во 1ра лига и наредна сезона ќе гледамо дерби:)

http://i44.tinypic.com/8y89k2.jpg

еве колку имало балисти, у случај да се пофалат после дека биле 30 автобуси. :pos2::pos2::pos2: за жалење са.

па многу ги имало бе,па и ти:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: излеа им се дупнала гумата на 7-8 автобуса па затоа се толку,а од чкембари има некој слики??!!

АУУУУУУУУ ГРМЕШЕ ЛУЃЕ ГРМЕШЕ.

Немој некој балисти да ми ги кажи навивачка група. Само првите 20 минути навиваа и крај беа. На спротивната страна беше лудница, имаше околу 500 чкембари, и 70-80 ајдуци. Лудница беше.

Слики и клипови подоцна.

Честито на Пелистер опстанок во 1 лига.:)

daj pustete da vidime so kako i koi naviacki grupi bea me interesira??

zs znam lozari bea isto edno 30 dusi kako sto mi kazaa ali ovie ''smsnive'' mn be nekako hahahha 200 dusi :)

Back
На врв Bottom