Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
momentalno klubot go drzi t.s. pretsednik e Krume Volnarov e sea zdravje boze do godina bea najavuvani ''bogati'' gazdi demek bil potpisan preddogovor da ne zemat ako opstanime 1liga a za vcera mozi i bese mestena utakmicata da pobedi pelister ama ete tolku znat a strelecot na 2ta gola za turnovo za malce ke bese istepan od strana na nasi luge od klubot a inace 2ot gol so go kladoja turnovo bese ubav

Абе убајни.Од 45м го прима голмано.Кој е бе онај првпат го гледам.:smir:

od mladincite golmano mislam bese zemen ama ne go bivase a toj branese posto nikov e na proba vo polska a dr petreski dali bese mislam e suspendiran

Ајде сега со шипојве со среќа да ви е, и нека се игра негде поблиску за да можем да идем :) Поздрав!

Ајде сега со шипојве со среќа да ви е, и нека се игра негде поблиску за да можем да идем :) Поздрав!
Најверпјатно е дека ќе се игра во Струмица а втора варијанта е Скопје :toe: . Само Пелистер ако не ги тепа шипциве леле мајко ќе биде со шипциве следната сезона 4 клуба Шипски лелелелле . Ама ги гледав Шкендија јас мислам дека Пелистер ќе ги згази во баражов . Сите клубови освен Тетекс во 2 лига никој нема јак состав . Гола Вода се за Пелистер . Ајдееееее држам среќа за да останете . Битола заслужува да биде во 1 лига :helou:

ај нека каже некој дали е точно тоа шо ми кажаа дека баражот ќе се играл без публика оти демек бил натпревар од висок ризик :tapp:....и нека се игра Скопје да идеме и ние од Велес :helou:

Ќе има од цела Македонија ако се игра во СК :) Имате поддршка од сите Пелистер, само напред!

ај нека каже некој дали е точно тоа шо ми кажаа дека баражот ќе се играл без публика оти демек бил натпревар од висок ризик :tapp:....и нека се игра Скопје да идеме и ние од Велес :helou:
Od visok rizik e se znaj za koj:smir:,zato se igra na stadion koj sto ima poveke tribini.Nie sigurno odime kaj i da se igra pa slobodno povelete ke bidi ludo:salut:

Баражот се игра Струмица , барем така знам јас , неможи скопје затоа што треба да се игра 100км надвор од градот , а Тетово - Скопје е помалку од 100км

Баш мие криво шо ќе неможам да одам на таа утакмица:nesvest:.Зато одсега ви велам да си земете мобилните и чекам овде клипчиња и слики:smir:

Баражот се игра Струмица , барем така знам јас , неможи скопје затоа што треба да се игра 100км надвор од градот , а Тетово - Скопје е помалку од 100км

Баражот најверојатно ке се игра у СК, а ние сме во ПП па така да изгледа и така ке остане!!!

Баш мие криво шо ќе неможам да одам на таа утакмица:nesvest:.Зато одсега ви велам да си земете мобилните и чекам овде клипчиња и слики:smir:

Зашо бе Чкембар не можеш да одеш!!!:toe:

Ако играте во Струмица се знае дека сте секојпат добредојдени.:) Ќе врие со шпоните.

Back
На врв Bottom