Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Pelister suspendiran!?
Neoficijalno doznav me deka FK Pelister od strana na Disciplinskata komisija na FFM e suspendiran.Toa znaci deka bitolcani ne mozat da igraat prvenstveni natprevari.Ovaa odluka e donesena,barem spored nasi izvori, zavcera na sednica otkako klubot ne ja platil ostetata za skrsenite stolcina na stadionot "Goce Delcev" vo Prilep na sredbata so Pobeda na pelagoniskoto derbi. Da potsetime deka na sednicata od minatata nedela protiv bitolcani bese pokrenata postapka so izvesen rok da se plati taa steta. Pa taka otkako bitolcani ne platile Disciplinskata ja aktivirala odlukata za suspenzija i taa ke trae se dodeka klubot ne ja plati. Po ova postoi moznost na Pelister da nemu se dozvoli da ja odigra znacajnata prvenstvena sredba so Sileks vo Kratovo.
HARI PEDERCE NEVIDENO A ZA VARDAR I POBEDA ZAMIZA DA MU EBAM TO SELSKOTO PLEME SVE ZENSKO VO FAMILIJATA DA MU EBAM:violent1: :sekss:

Nema sansa da ne moze pelister da igra..Koga vardar ima neplateni dolgovi kon pobeda i Makedonija uste od esensoska ,a igra...sigurno i Pelister ke igra...Bez galje!

Остајте ги тие работи.. Недела во 13-00 часот се тргнува за Кратово.. Платен превоз,Пиење,Јадење... Значи уште да се собереме да го бодриме тимот кога ни е најтешко.. СИТЕЕЕ

Остајте ги тие работи.. Недела во 13-00 часот се тргнува за Кратово.. Платен превоз,Пиење,Јадење... Значи уште да се собереме да го бодриме тимот кога ни е најтешко.. СИТЕЕЕ
kako sto pisuvase vo denesen mak sport pelister ke bide suspendiran i nema da mu bide dozvoleno da igra vo kratovo poradi neplateni pari za iskrsenite stolcinja vo prilep. e sega sto ke bide od ova ne znam, ama najverojatno nisto posebno kako i sekogas do sega, moze ova da e samo psihicki pritisok vrz fudbalerite na pelister od strana na ffm.

Koga go fatija nekni vo Bitola se lizese nemal nisto protiv Pelister ligata ne licela bez nego a sega so sakat da napravat :nenene:Nema sansi da ne se odigra mecot,ke izigrame i ke tepame:smir:

Ajde vi drzeme sreka,pa da odpadni sileks ednash!!

booo ej ozbilno od site timoj vo 1liga najizgoren sum sileks da otpadni na toj klub odamna mu e pominato vremeto

sileks ti e najmafijaskiot tim be nikad nema da ispadne a da mu ebam majkata kolku e taa steta ziti se so nemozete da ja platite ??? ke moze li nekoj poupaten da kaze

jas nigde nemam zaprimeteno nekoj da ima napisano ili kazano kolku e stetata

:)Steta i nemashe,posto stolcinjata si stojat iskrseni uste od Komiti koga bea,no pederite od FFM ne mozat od Vardar pari da zemat,pa mora nekoj drug da plati...Preku sila neka ima uste 10-15 stolcinja plus skrseno okolu 200e e stetata...

epa ako e tolku so ne ja platite be da mu ebam i 1000 da e,ne e nekoja cifra glava da te boli

epa ako e tolku so ne ja platite be da mu ebam i 1000 da e,ne e nekoja cifra glava da te boli

IIzgleda cekaat prvo Vardar da ja plati za stetata od komitite...Sala na strana,ebati FFM ebati,kaznuva pa osloboduva,pa prolongira....Zatoa i posle se slcuuvaat vakvi raboti..Pola liga da ni e suuspendirana,a da igra bez problem!

NE OTPAGA SILEKS BE NEMA SANSI NIKAD NEMA DA SE DESI TOA KO VARDAR SO NEMOZE DA OTPADNE TAKA I SILEKS :))

Back
На врв Bottom