Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
vo nedela so vardar vo 4 poln stadion i pobeda ili barem nereseno i beganje od opasnata zona a posle fudbalo site v sala na rakometo pelister vardar pro vo 6 sato
згуснат распоред за Чкембари....ќе трчаат од стадион во сала...со среќа на двата натпревари

Aj so sreka da pobedime nedela

Ретко богат спортски викенд, дерби натпревари на сите спортски терени... ќе биде доста интересно. Ќе се обидам да присуствувам на сите настани, а токму од фудбалов ќе бидам објективен и ќе речам дека не очекувам многу но во другите натпревари Пелистер може да издвојува победи.

252__1079_1072_1073_1072_1074_1072.jpg

НЕШТО ВО МЕНЕ МИ ВИКА ДЕКА ВО НЕДЕЛА ЌЕ ГИ ИСКРШИТЕ ПЕДЕРИВЕ ЦЕНТАРСКИ ОД СК . СПУШТЕТЕ ГИ НА ЗЕМЈА МАЛЦЕ , МНОГУ ПОЧНАА ДА СЕ КРЕВААТ . АЈДЕ ВИ ДРЖАМ СРЕЌА ЗА ВО НЕДЕЛА :helou::helou::helou:

ova kako so trgna so fudbalo izgleda so mladinci ke izlezime ovie seniorite demek ne igrat dur ne mu isplatat parite

Па ако младинци против младинци да видиме кој има појака школа

so skola ta na vardar od rabotnicki prezemena a inace koga igrale pomladi kategorii stalno ve tepame

НЕШТО ВО МЕНЕ МИ ВИКА ДЕКА ВО НЕДЕЛА ЌЕ ГИ ИСКРШИТЕ ПЕДЕРИВЕ ЦЕНТАРСКИ ОД СК . СПУШТЕТЕ ГИ НА ЗЕМЈА МАЛЦЕ , МНОГУ ПОЧНАА ДА СЕ КРЕВААТ . АЈДЕ ВИ ДРЖАМ СРЕЌА ЗА ВО НЕДЕЛА :helou::helou::helou:

Навивачите на Вардар не се делат на Ѓорче, Центар...како што се на пример тие на Македонија ЃП, Металург, Работнички...

За Вардар навива најголемиот дел од Скопје, односно во сите населби 90% од луѓето навиваат за Вардар

Ќе кажам само едно-дека утре Битола ќе гори од НАВИВАЊЕ:vozbud::vozbud::vozbud:
Направени се добри подготовки на навивачката група Чкембари-ќе имаме добар репертоар,и забавна програма.:vozbud:
За тие шо нема да бидат на стадион-препорака да гледаат на А2,ќе има шо да видат:tv:
Добро тргна викендот-со победа на кошаркарите над големиот фаворит КК Работнички-следува фудбалерите и ракометарите да го обелат образот на спортска Битола!!!!
Пелистер е име наше-Пелистер е живот наш!!!!

bracko KE GO JADETE DA ZNAES !!!!! ajde sea idam na zeleznicka i doagame vo seloto poz

Еве ви рака за денешното навивање ЅВЕРОВИ СТЕ НЕМА ШО
НАПРЕД 4КЕМБАРИ

Еве ви рака за денешното навивање ЅВЕРОВИ СТЕ НЕМА ШО
НАПРЕД 4КЕМБАРИ

Да да, стварно постов ти е на место, само што ти фали да си ставел наводници за да те сватиме сериозно. Вака ќе мислам дека си луд

Back
На врв Bottom