Баниран е Кано, џабе го бараш. Го мавнаа од форумот трајно или на долг период.Abe nemojte da me dupis Arsimi igral za Vardar,alo Kano zizv si be daj pisi nesto svetot se svrti naopaku,dali gi citas so posat duri I Albancite pocnaa da igrata za Vardar,zosto be uste odime na fudbal zosto go trosime I ta malku vreme so ni ostana za zivot.
Арсими поштено им скина 5 бода на Шкендија, не знам што се палиш. Не знам како успеа и за резултатот меѓу Арсими и Шкендија, пак Вардар да ти биде крив. Цела историја на мак фудбалот некои екипи играат во корист на други, некои си делат бодови три за три, некого го фаворизираат судии итн.
Досега ниту сте дале бодови на некого дека некој ве принудил, ниту некој ве оштетил значително за да ви скрати бодови. Тоа што го гледаш на терен е РЕЗУЛТАТ НА ВАШИОТ КВАЛИТЕТ, на тоа што Мирко доби одврзани раце и си остана единствен напаѓач, а типот е повреден констснтно. Никој не е крив што со толку пари не може тим да составите. Вие бевте планирани за Европа да се борите, за топ 4 места, испазаривте ко за средина на табела, ама пошто сте неспособни ќе се борите за опстанок.
Треба да ти е изгорен мозокот да мислиш дека во сезона каде што секој бод е важен во нашата борба со Шкендија, ќе ви дадеме бодови во прва полусезона.
Ќе игра Арсими за Вардар, кога Работнички и Ѓорче играат за Шкендија, екипите кои мислиш дека се македонски, сите излегоа до шпонски газди. Уште, ние, вие, Силекс, Тиквеш и Брера (овие не знам ни во што да ги вбројам) сме македонски екипи.
Ќе ве спасат многу лесно, само што тогаш нема да им смета на повеќето мешањето на политиката во и околу клубот…