Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ни за втора лига не сме,никаква игра немаме резил сме..

I samo ako procitam negde los zbor za Sterjevi,ako zaminat od rakometor ke bidime beter od FK Pelister.
Koja mizerija 6 utakmici gol nemame daeno.
Ej od Aracinovo da ispanis pa ni gol da ne mu dajs.Ic neka ne se vrakat vo bt.

Не знам кој се надеваше на победа реално.... ние Новаци нема да го тепаме не пак Арачиново таму, се надевам само Милан да ги исчисти Јануари трупците во тимот, ако има јаја, ако не ќе заврши ко Капино, Костов и Срле.

prosto da ne ti se verva kolku sme fudbalski nesposobni kako grad, ke recis luge cel zivot se zanimavale so fudbal, bilo koe albance so pari e posbosobno od celo vemero i ostala bagra, strashen nesposobluk i ne znaenje, eden mongolo ne mozi nikoj za kur da mu se fati
ne gleam da se sredi neshto vo idnina so ovie isti lugje, pari v bunar se frlat, od edna strana ke recis malku pari se za fudbal sho se troshat ama kakov neaposobluk vladej ne mozam da se pomiram

Сега чекање автобусот еден ќотек мавање и бркање на сите назад да ги врати автобусот кој од каде дошол друго чаре нема дури и ова е задоцнето па да знаат барем кај играа и кај јадоја шамари кој пички не можам да си поверувам од арачиново собрани од регион не победија во купот резил е мал збор мора рез и чистка се да се избрка од таму ама прво ќотек да јадат да не ние криво шо ја ебаа сезоната па после со деца со тебе со мене нека играат ова нема никаква разлика само плата гледаат да земат појма немаат каде се дојдени ама и ние сме криви ај цело време поддршка па да не се лутат да не се расипи атмосвера да не бидиме ние криви но сега веќе нема што повеќе замина сезоната за тоа ќотек и бркање ако сака некој без пари нека остани за со пари никој не заслужува се упропастија страм и арам да му е се виде дека не е и до капинот кај други е грешката ова никогаш не било по лошо пички еден старт не напраја еден жолт картон нешто да покажат ова се чупиња за во кромберт некаде да работат не се за фудбал туку за ќотек !

Ги потценуваш Шкендија Арачиново. Први кандидати се за прва лига (и тоа во лига во која се единствени шипови), имаат пари, тепаа (или нерешено) на сите "жешки" македонски терени во втора лига.
Убеден бев дека ќе изгубите денес, иако ко за во работен ден немаа многу публика и некој посебен притисок.

Нема критика за работата во Фк, се е под контрола, ќе дојди коњо на трибина за сликање наредно коло со Вардар. А тогаш ќе се судрат два концепти партиски(иста партија)...
Едниот проект стабилен со неограничен буџет, на пат да стани сериозен фудбалски колектив во државата, другиот со сета мизерија врз себе и на пат кон втора лига(во заборав).
Ама убо било, имало напредок во сите сегменти на клубот не уверват овде неколку членови.

Е после крива била публиката оти не иделе на трибина да дат поддршка за предизборните пеослави на коњо... На кој да му дар поддршка, на партијата? На коњо ? На неспособната управа ? На кој ?
Ќе си играт дерби таму пред 15 луѓе в година против Новаци и Могила под рефлектори.

Pod itno ostavka na partiskiot pretsedatel od Vmro i neka napisi Borce sega nekoj post na facebook kako toj so kocnicata na trkaloto, da objasni koja e kocnicata vo FK i istovremeno da prevzemi odgovornost za toj sto go postavi

Да му се дај надоместок на управата, греота се. Како да има успеси кога не земаат надоместок

Ајде сеа еден пост на фејсбук против козарот и/или Скопје и магично ќе се решат сите проблеми…

За мене поразот не е изненадување, по квалитет, за жал, сте тука некаде со арачиновци. Ако лани имаше толку ладење лајна, тогаш не знам што треба сега да се пишува за оваа неспособна управа која е класи позади дибеците кои ве водеа до минатата сезона. Пари спичкани, засилувања послаби од постоечките играчи и еден куп играчи кои се за бркање, а за кои нема пари да се заменат.

Сите прволигаши видоа дека Спировски е второлигашки играч, кај вас дочекан како да доаѓа во најдобри времиња. Баш со @Saber Rider мислам пишувавме за Швајц, дека неколку сезони нема одиграно солиден натпревар, а некои кај вас очекуваа дар-мар да прави. За останатите не ми се зборува, едноставно скоро сите засилувања ви се чист промашај, а за тоа секаде се сноси одговорност.

Неколку души тука пишуваа за освојување на купот, па другари, колку и да е "наместен" купот, реално не може да се форсира боса екипа која не може ниту една шанса да креира на натпревар.

Реално, не се криви играчите, на нив толку им е силата, крив е оној што ги донел и што очекувал борба за Европа со нив.

Сега чекање автобусот еден ќотек мавање и бркање на сите назад да ги врати автобусот кој од каде дошол друго чаре нема дури и ова е задоцнето па да знаат барем кај играа и кај јадоја шамари кој пички не можам да си поверувам од арачиново собрани од регион не победија во купот резил е мал збор мора рез и чистка се да се избрка од таму ама прво ќотек да јадат да не ние криво шо ја ебаа сезоната па после со деца со тебе со мене нека играат ова нема никаква разлика само плата гледаат да земат појма немаат каде се дојдени ама и ние сме криви ај цело време поддршка па да не се лутат да не се расипи атмосвера да не бидиме ние криви но сега веќе нема што повеќе замина сезоната за тоа ќотек и бркање ако сака некој без пари нека остани за со пари никој не заслужува се упропастија страм и арам да му е се виде дека не е и до капинот кај други е грешката ова никогаш не било по лошо пички еден старт не напраја еден жолт картон нешто да покажат ова се чупиња за во кромберт некаде да работат не се за фудбал туку за ќотек !
Шо си трошиш нерви за џабе , во догледна иднина нема нешто позитивно да има во клубот .
Единствено чаре е само некој да го земи со многу кеш и се да избрка од клубот и да се почни од почеток .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom