Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
За купот со Беласица паднавме.

Ме бендисва и мене распоредот, ни оди во корист. Очекувам 3/5 победи во првите 5 кола. Добро се појачавме на сите позиции а можно е уште еден двајца да земат до почетокот на првенството.
Со среќа нека е и барем достојно да се преставиме во новата сезона.

Утре мислам во 5 имат тренинг, ако сака да ги ѕирни некој :) веројатно уште некоја пријателска пред стартот, колку шо знам, ништо уште официјално.

Колку време траеше поставувајнето на тревата на стадионот во бт ?

И моето дете ќе навива за Пелистер

Фернандо:„Јас сум изданок на школата на Коринтијанс, еден период од четири месеци како младинец тренер ми беше Тите, кој сега е селектор на Бразил. Пред некоја сезона настапував во ист клуб со Балотели, кој дојде во Вардар, но се разминавме во клубот, јас пристигнав баш кога тој си замина. Во Пелистер ми е одлично, чувствувам дека сме едно големо семејство и дишеме како еден. Гледам дека има другарство во соблекувалната, што е добар знак. Во Бугарија добро работевме и мислам ...дека екипата има солиден квалитет. Едвај чекам да почнат натпреварите.“
Лукас: „Играв еден дел од мечот со Банско и дел од мечот со Сабуртело. Постигнав гол на првиот натпревар, што е многу важно за мене по период без натпревари. Веќе се сместив во Битола, го запознавам градот, екипата, ми кажуваат многу за атмосферата и навивачите. Верувам дека ќе изградиме добра екипа и дека на навивачите ќе им понудиме многу задоволства оваа сезона."
13627142_1110931582314859_421176222881912022_n.png

Добар тим има пелистер, можи да атакуват на шампионска титула оваа сезона.

Добар тим има пелистер, можи да атакуват на шампионска титула оваа сезона.

Утре со Влазрими на градскиот стадион во кичеа а гледам кај нив играле пријателска со слога и победиле 1-0 шо значи не се слаби и со нерешено ќе бидам задоволен а најважно е да нема повреди исто така најверојатно Сабота со академија пандев ќе играме Битола а прво коло очекувам Победа да изгуби од нас во кичеа а можи и кај нас да се игра шо се однесува за ждрепката од авион се гледа дека е местена дерби натпреварите да се играат сега на почетокот за да нема многу навивачи поради одморите а вечното дерби два пати се игра во среда во работен ден но како и да е куп е наш па беласица ќе ја здрвиме сред струмица ;)

P. S. Се збора дека Љамчевски ќе го сменат со жикица тасевски после некое коло

Последно уредено:
Утре со Влазрими на градскиот стадион во кичеа а гледам кај нив играле пријателска со слога и победиле 1-0 шо значи не се слаби и со нерешено ќе бидам задоволен а најважно е да нема повреди исто така најверојатно Сабота со академија пандев ќе играме Битола а прво коло очекувам Победа да изгуби од нас во кичеа а можи и кај нас да се игра шо се однесува за ждрепката од авион се гледа дека е местена дерби натпреварите да се играат сега на почетокот за да нема многу навивачи поради одморите а вечното дерби два пати се игра во среда во работен ден но како и да е куп е наш па беласица ќе ја здрвиме сред струмица ;)

P. S. Се збора дека Љамчевски ќе го сменат со жикица тасевски после некое коло
Како бе Горан ти сега да знајш дека Љамче ќе биди сменат? Ова овде јас Германите го знам уште пред 2 недели, а мислев дека уште на припреми ќе го шутнат ... праев муабет со еден од играчите, ми вика арно шо имаме кондиционен тренер и сме физички колку толку спремни, тактички многу лошо стоеле ... :/

Нека го менват уште сеа дури не е почнато првенството, оти од ко ќе ги еби првите 3-4 кола после касно ќе биди. Јас незнам со кој ум мислеа да ја почнат сезоната со Љамче а носат 15 играчи нови....:toe: Арен си е таму со младинците нека си работи, ама за во прв тим не е а посебно не во екипа со амбиции за излез во Европа.
Треба некој странец тренер да се донеси да ги дојси на дисциплина на малце, или ако се оди варијанта домашен тренер, тогаш освен Влатко Костов не глеам друг подобар во моментот на пазарот. Мислам дека нема клуб моментално и е слободен, па еве нека го контактират можи ќе се договорат.

Како бе Горан ти сега да знајш дека Љамче ќе биди сменат? Ова овде јас Германите го знам уште пред 2 недели, а мислев дека уште на припреми ќе го шутнат ... праев муабет со еден од играчите, ми вика арно шо имаме кондиционен тренер и сме физички колку толку спремни, тактички многу лошо стоеле ... :/
Kaj mozam jas so tebe ti so drugargarceto edno ste imas informacii od prva raka :D kazi koj igraci ke gi pustat da vidime dali novaci ke vlegva prva liga vgodina ;)

Љамче вистина пролупал назад игра со Коњарски и Бацката бек го игра јоки и ѓупакот а крила минчето и чаки а пола екипа ја оставил Битола да тренираат фитнес :(

Back
На врв Bottom