Goran Bt
локал патриот
Kako nie lani na domasen teren Prilep a so pobeda igravme novaci na domasen teren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро година дена [emoji14]Колку време траеше поставувајнето на тревата на стадионот во бт ?
Добар тим има пелистер, можи да атакуват на шампионска титула оваа сезона.

СекакоMa nemoj da me jebes! [emoji38]Добар тим има пелистер, можи да атакуват на шампионска титула оваа сезона.

Како бе Горан ти сега да знајш дека Љамче ќе биди сменат? Ова овде јас Германите го знам уште пред 2 недели, а мислев дека уште на припреми ќе го шутнат ... праев муабет со еден од играчите, ми вика арно шо имаме кондиционен тренер и сме физички колку толку спремни, тактички многу лошо стоеле ... :/Утре со Влазрими на градскиот стадион во кичеа а гледам кај нив играле пријателска со слога и победиле 1-0 шо значи не се слаби и со нерешено ќе бидам задоволен а најважно е да нема повреди исто така најверојатно Сабота со академија пандев ќе играме Битола а прво коло очекувам Победа да изгуби од нас во кичеа а можи и кај нас да се игра шо се однесува за ждрепката од авион се гледа дека е местена дерби натпреварите да се играат сега на почетокот за да нема многу навивачи поради одморите а вечното дерби два пати се игра во среда во работен ден но како и да е куп е наш па беласица ќе ја здрвиме сред струмица
P. S. Се збора дека Љамчевски ќе го сменат со жикица тасевски после некое коло
Арен си е таму со младинците нека си работи, ама за во прв тим не е а посебно не во екипа со амбиции за излез во Европа.Kaj mozam jas so tebe ti so drugargarceto edno ste imas informacii od prva rakaКако бе Горан ти сега да знајш дека Љамче ќе биди сменат? Ова овде јас Германите го знам уште пред 2 недели, а мислев дека уште на припреми ќе го шутнат ... праев муабет со еден од играчите, ми вика арно шо имаме кондиционен тренер и сме физички колку толку спремни, тактички многу лошо стоеле ... :/
kazi koj igraci ke gi pustat da vidime dali novaci ke vlegva prva liga vgodina