Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Сите судии судат против Пелистер :nesvest: ова не е можно, имаше 3 чисти пенали за Пелистер, не баравме поќе барем 1 да даеше, а кај Турново 1 сомнителен пенал ( јас мислам дека немаше никаков контакт врз играчот на Турново сам си падна и оп одма пенал :nesvest: )

Пелистер-Охрид 2-0 и според очекуваното Охрид нема да ни е проблем во 16тина финалето

честито победа...ајде пак на победничка патека да се оди
фала уште спонзор да се најди се ќе биди во ред децата убо играат за безпари со срце само до кога ќе видиме сега недела со силекс да го претрпи првиот пораз ако има фер судеќе што чисто сумљам ама ќе видиме ако не ни останува купот да одиме до финале со посреќана здрпака бидејќи мислам дека охрид е поминат сепак првен недела да видиме што ќе биди :tv:

jas mislef deka 11 oktomvri se treto ligas e pa uspes e od vtoro ligas da ispadnat aj godinava mozi ke se kurtulat samo baraz ke igraat :baeh:
Хммм... да не бидете вие случајно тие што ќе играат бараж? Некако така повеќе ми стојат работите.

Хммм... да не бидете вие случајно тие што ќе играат бараж? Некако така повеќе ми стојат работите.
ебеее кефој сте скопјанчина си најдовте спонзор и сеа сте на седмо небо хехе не силете се толку кефој бевте и ко ви дојде трифун ама видовме како заврши работата а и не бери гајле за нас имам предосечај дека до 2ра полусезона ке се средиме и ние:toe:

ебеее кефој сте скопјанчина си најдовте спонзор и сеа сте на седмо небо хехе не силете се толку кефој бевте и ко ви дојде трифун ама видовме како заврши работата а и не бери гајле за нас имам предосечај дека до 2ра полусезона ке се средиме и ние:toe:
Дај Боже да најдете... немам ништо против. Сакам дерби за титула со вас, а не како сега за опстанок :wink:

ostaj gi ziti se ke puknat od muka so VARDAR najde sponzor tuku poslatko e koa u duel za titula so pelister ke im zemes tek togas beter ke bide

Дај Боже да најдете... немам ништо против. Сакам дерби за титула со вас, а не како сега за опстанок :wink:
дај боже да имаме појака лига ова на ништо не личи мене не ми е криво за јак вардар ама нормално сакам појак Пелистер

ostaj gi ziti se ke puknat od muka so VARDAR najde sponzor tuku poslatko e koa u duel za titula so pelister ke im zemes tek togas beter ke bide
тешки нека дојди до то да сме во борба за титула леле само каква атмосвера ке има:olee:и поарно да губиш во дуел за врвот отколку да се мачиш на дното:toe:ама мислам дека ке ве средиме на 18ти Битола:vozbud:

На 18 Октомври во Битола Вардар ќе изгуби 100% ќе ги смачкаме едвај чекам :vozbud:

Back
На врв Bottom