Goran Bt
локал патриот
Se se ke prifatam ama ova ne redovno gi sledam decata odnosno skolite vo gradot a so toa i trenerite pa mozam so glava da garantiram deka draganco do sega nema staveno pogolemi deca da igraat so pomali protiv nekoja ekipa toa porano go pravese laze na negoviot turnir ama posle site go naucija i se popravi a taa taktika sega edinstveno ja pravat satkata i vanco a grbeto ,draganco i kaseto nema sansi da klat pogolemi deca isto vazi i za duci nitu pak na prijatelski natprevari a za vo ligata i da sakaat nema sansi oti site deca se registriraat vo ofs i ffmА кој ќе шитка бе од Пелистер играчи?..Драганчо?..не заебавај Драганчо врска нема,едно време сакаше поголеми деца да регистрирва во помалите генерации за да можи да победува ..тој не го интересира деца да извади и со тоа да профитира клубот,него побитно му е да победува против Дуци,Белиот и Сашо...типичен лузерски менталитет..затоа Пелистер нема да извади играч уште 100 години со ваква политика и ваков режим..катастрофа од клуб
Drugo mi bese muabetot za bilo koj drug trener i od upravata poranesna segasna idna moze da se kaze so bilo ama gospod grev ke ti pisi za draganco da se zbora loso coekot edna sezona ako ne i poveke ja igrase na muskuli pivreden plus pari premii ne mu dadoa mislam goce bese gazda da ne zboram za oprostajniot natprevar so go reklamiraa a ne se izigra isto taka mislam deka e edinstven trener koj e profesionalec od site prethodni koi rabbotat vo rek vodovo so ti znam strezevo itn..
Treta rabota ne moze be Draganco da prodava deca.koga toj gi trenira najmalite od 2007 do 2010 godina toa treba nekoj so gi vodi decata od 15-18 godini
Toa za luzerski mentalitet ne vredi da go komentiram ili da go sporedvam so skolite i kraj kraeva i najlosi da se nasite treba i mora na site da mu e jasno deka Pelister e klub a ne nekoja novokomponirana skola za da mozat nekoj treneri da vadat pari i za kraj ako ne bese Pelister nitu ke postoea talent,lg,top gol,atletiko itn...Oti site tie treneri stanaa prvo igraci vo Pelister pa posle tuka bea treneri na nekoja generacija za posle da otvorat skoli i ke dojdi denot koga site talentirani deca Pelister ke si gi zemi vo klubot ko ke imame salam uprava odnosno sponzor a do togas site dusmani moze da se sitat na porazite nasi no Pelister e vecen a skolite ke zavrsat kako taa skolata na hristov !