Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
толку е, сепак точна ми била проценката..
убедливо најслаб состав во лигата, кој споредби кој бакрачи, се си се прикажа

Bel den da ne vidat site so go ispadnaja Pelister.:popce:
Gospod ke mu sudi na site predavnici na Bitola,ke gorite vo pekolot site picki edni prodaeni.
Ako ne vi presudi narodot dotogas,noz do koska dojde.:pistoldz:

Сега 3-2 :pistoldz:

Во Сингапур имат клаено 100 сома, ќе земат 3 милиони негде... Ем ние спасени, ем буџет за ЛШ за две години :motorce:

Сега 3-2 [emoji14]istoldz:

Во Сингапур имат клаено 100 сома, ќе земат 3 милиони негде... Ем ние спасени, ем буџет за ЛШ за две години :motorce:
Какви три гола се јавив прашав нашите на гол не шутнале греој биле...
Леле колку се накурчив све да му ебам на двојче зоран и ѓоко!

Абе не ги жалете ич... Ни ги скратија маките да не се нервираме и следна година со нив во прва лига .
Нека дремиме таму втора лига .
Ќе чекаме некои подобри времиња за спорт.
Сега засега , ова е максимумот со онај пустачот од Кичево.

Шта речи,коју пораку послати
Ајде вгодина пелагониско дерби и влез на двете екипи во прва лига :)
Иначе втора лига ќе има позвучни екипи отколку првата ВЕШТАЧКА лига.Срамота за фудбалот

за неколку години воигрување ќе дрма оваа екипа со овие млади играчи - рече некој пред 3 месеци,се вложува за иднината.............со лага ага не бидува,за ова ќе плати некој

Sekade pisuva ke plati nekoj za ova, nikoj ni ke plati ni nisto. Go ebaja gradot, go ebaja sportot. A ne znam so ocekuvavme koga zamesani bea Dvojce i Serovski nema air kade tie ke klat raka.

Сега сите ракоплескачи нека се качат во автобусите в понеделник и нека му дат поддршка на Двојче за Скопје , оти не врати 150 години назад и после нека барат одговорност на фејсбук за фк и рк Пелистер.
Арно имаше напишано еден член погоре...
Нас одамна ни е летната чафката ... ОДАМНА !!!

Абе кај се мажите во градот да излезат пред општина да ја запалат??! Јас мислам дека треба некој само да почни па после нема да престани дури не легни взатвор онај Лажгото. Леле бе како можеше ееј ц ц ц.. АИР ДА НЕ ВИДИШ ДВОЈЧЕ!! ДА УМРИШ!! Најомразен чоек во светот ми е! Не познавам некој друг на кој му пожелвам нешто полошо.

Комшии жал ми е што одпаднавте од 1ва лига па Пелистер и ПОбеда не заслужуваат 2ра лига ама шо да правиме сами си го бараме и двојче и овај намирисаниот нашиот исти лајна се само за вџеб си гледаат кур ги боли за спортот се гледаме 2ра лига ако влеземе позз

Ајде со здравје да си го носиме... На крај испадна она сценарио кое шо се спомнуваше овде уште од јануари ама никако не го сфаќавме за сериозно.
Трет пат испаѓаме од оваа смрдена лига која е помизерна од билокоја друга во европа. Нека се радват вечер тројцата гробари на спортот во градот.
Двојче е жив среќен, стадион поќе на никој не му треба, плус од тие 120 илјади евра шо се издвоени за спорт... :eek: Сега ко ќе ми текни од тој фамозен милион (кој беше уствари пола милион) тек па сега со 120 сома шо ќе биди леле леле :noze: Во превод, со 20 сома ќе бидат доволни за трите клуба (според на Двојче рачуницата) 100ката ќе се подели братски таму со дечките од партијата, а училишен спорт... Ќе се најди некој луд шо ќе му штампа дипломи за муфте сигурно. Како и да е, феноменално му излезе планот на ќељајцата, ова е уште погенијално од то шо дупките ги покрива со песок место со асфалт, не бомба... 100 бомби да му изват опозицијата него око не му трепнува веќе.
Зоки, едвај чекаше и тој да заврши песната и да слези од орото... Не е типот некој капиталец за да можи сам на грб да влечка цел клуб и уште цела партија паразити, плус тој е заинтересиран за спорт колку јас шо сум за сточарство.
Џокица... Лапна преку 30 сома, го зеде клубот со +6 према Брегалница, сега сме на -13, то се 19 бода :notworthy: И пак имаше милион прилики да се докопа некако до то 8мо место и да ги помини Гостивар... Ама и да се случеше да опстаниме некако, со онаа игра и онаа поставеност на игра, со онаа екипа... ќе беше светско чудо.
Важно бевме во најновиот хотел во Анталија, и ги имаја сите можни услови... :rolleyes:
Играчите најмалку ги критиковав, мада искрено не се ни тие криви до толку... Баба ми да одеше да одбираше екипа мислам дека поарна селекција ќе напраеше. Голем дел од нив се тешка превара, чудо е како некој убедиле дека се фудбалери и дека за то треба да бидат платени, штета за оние неколку шо им ојдоја кариерите накај Царев Двор заради на Џокица пулените.

Како и да е, време е да се огласат и Зоки и Шеро и Двојче, па и Џокица. Не дека некој од нив е за вервање, него да видиме која e фамозната причина шо и овој пат ојде се јабана... :brlav:

Како и да е, време е да се огласат и Зоки и Шеро и Двојче, па и Џокица. Не дека некој од нив е за вервање, него да видиме која e фамозната причина шо и овој пат ојде се јабана... :brlav:
Колку шо се огласи Пискачо ко ја најави та легендарна прес конференција на која ЌЕ СЕ РАЗЈАСНЕЛЕ СИТЕ НЕЈАСНОТИИ ОКОЛУ ТО КОЈ ГО ЕБА РК ПЕЛИСТЕР....
Најавуваше со докази,со факти,со писмена кој,како,зошто?:notworthy:

На здравје бричењето сега,знаевме шо ќе се случи,не беше за џабе шо трубевме од јануар наваму дека ебиветер ни е екипата,не сме од вчера,доволно беше само една пријателска да се изгледа да се види дека екипата не е ко шо треба...
Таман сега наредна сезона и РК Пелистер втора лига и да напрајме една тројка второлигаши,можат да напрат и спортско друштво на пропаднати спортски брендој...
Овие и во Барселона да ги пуштиш ако не ја ебат јас глата ја сечам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom