- Член од
- 17 ноември 2011
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 360

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убо е да се провери дали сме играле против прв тим оти гледам дебрецин како и тие караганди играат по два натпревари денот...1-0 изгубивме од Дебрецин со примен гол во 89 минута... сепак тие се едно 4-5 класи екипа над нас и со оглед дека игравме со пола екипа и примивме гол на крај можиме задоволни да бидиме барем јас така мислам...
Убо е да се провери дали сме играле против прв тим оти гледам дебрецин како и тие караганди играат по два натпревари денот...
Па ако сме издржале до крајот со прв тим е добро ама од то шо разбрав од текстуалниот пренос на дебрецин цело време тие напаѓале
Уште не ми е јасно зошто не купија еден барем во одбраната и еден во нападот!
Имаше најава за уште две засилувања освен голманот...Заврши преодниот рок? Само шпекулации беа??
батка треба здрава,јака средина за шпицот да функционира беспрекорно,средниот ред е носителот на тимот, дали успешно ќе се брани или ќе постигнува голови........и ибра,меси,роналдо,кој сакаш донеси го во Пелистер нема да дава голови на секој натпреварФк.Пелистер 0 - 2 Фк.Динамо Киев Б-тим (0-1)
Резултатот од денешниот воедно и последен тест натпревар во Анталија.
Ќе плачиме по шпиц ќе видите... неможи гол да дај овај гркот до утре да играт....
Не само шпиц и одбрана ни фали менде и прилепчанецот се враќаат покасно...
Од овие припреми убо шо најдовме голман а лошо шо се повредија србинот игор и биљали, сепак нема причина за некоја радост напротив ништо немаме покажано до сега...
батка треба здрава,јака средина за шпицот да функционира беспрекорно,средниот ред е носителот на тимот, дали успешно ќе се брани или ќе постигнува голови........и ибра,меси,роналдо,кој сакаш донеси го во Пелистер нема да дава голови на секој натпревар
шо знам,Ѓоко да не успее да избори опстанок во една ваква лига на бубашваби...........не ми се верува
батка треба здрава,јака средина за шпицот да функционира беспрекорно,средниот ред е носителот на тимот, дали успешно ќе се брани или ќе постигнува голови........и ибра,меси,роналдо,кој сакаш донеси го во Пелистер нема да дава голови на секој натпревар