Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум сосема задоволен со бод, четири бода по две кола, кој би рекол. :icon_lol:

Не ја гледав пошто сум на работа, така да кажете како беше второто.

Ни фалат играчи немаме измени упм бод од ништо со пет минута игра и еден прекин мора уште по офанзивно и по храбро да играме чеситики за бодот сега да го здрвиме работнички уште првото плувреме штета шо силкес не доби црвен картон чиста тупаница му опна тој шпицот на драгарот на 2-1 за кратовчани
Сега Недела да тепаме ракометот и да биди како шо треба неделата [emoji16]
За фудбалот е најважно шо имаат желба мотив се борат ако има грешки играат со срце и се му се опростува само уште малку по храбро

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Bravo momci....mene ne bendisa izjavata na trenerot- za prv pat vo istorijata na FK....od koga pratam jas...30 goduni + ...ODIMI
E NA PODEBA.....taka treba so site i sekoj

Bod golem kako planina!!

So ona igra denes da mu zemis bod na onie selankovcite od Kratovo e uspeh nevieden.

Mora uste eden igrac vo.sredniot red da se donesi, nemozime da j prefrlame sredinata postojano.

Denes Bojan ubedlivo najslb bese. Popara ne napraja po negovata strana.

Kako i da e zasea Zoce si ja brka korektno rabotata. Taka i neka prodolzat.

realno da ne se lazime igrata e nikakva tolku bosa liga duri sme zivi bie sho komentirame nemalo

bojan denes najslab so nikolovski... ko da nemavme desna strana.. eden centarshut nemavme.. sramota.. tanushev=juninho bravos.. hot i toj denes slab mn.. manevski ne go klava barem 20tina min... se na se so ova ogra denes na konj sme so so 1 bod.. odime dalje so rabotnicki sega na pobeda doma

Чист црвен беше од видеото се гледа дека судијата е свртен на таму и свири фаул ама зошто не му покажа картон е чудно а претходно на нашите му даваше жолти за ситни фаули или приговор а никој не доби за здржување на времето малку се изгубија судиите пак добро е што не добија пенал или црвен нашите како секогаш во Кратово и на железара

P. S. Сега ко ќе се игра Битола треба шамарење на Ѓорѓиев да види на кој мава да му ебам селскиот

Ни фалат играчи немаме измени упм бод од ништо со пет минута игра и еден прекин мора уште по офанзивно и по храбро да играме чеситики за бодот сега да го здрвиме работнички уште првото плувреме штета шо силкес не доби црвен картон чиста тупаница му опна тој шпицот на драгарот на 2-1 за кратовчани
Сега Недела да тепаме ракометот и да биди како шо треба неделата [emoji16]
За фудбалот е најважно шо имаат желба мотив се борат ако има грешки играат со срце и се му се опростува само уште малку по храбро

Da se samo citiram ete gi zdrvivme i vo rakometot sega da zemime eden dva igraci vo fudbalot i tamu da krenime gla da mu ja padnime kapata na dusmanite [emoji3515]

Nedela ke bidi teska i posle prvoto poluvreme ke vidime kaj sme za zal od predvidenite dve zasiluvanja nema nisto ke se ceka posle rabotnicki da se vidi so sme kaj sme iako na site mu e jasno deka eden spic polucpic ni fali i eden na sredina ke odam cekor ponatamu ke recam duri i levo krilo oti kocoski so povredata ke si go ladi cela sezona kako so odi rabotata se pokaza deka e glumec isto kako usni koj namerno glumi povreda samo da si odi
Najmnogu me plasi sudenjeto i meckarovski kako ke sudi a drugoto sum siguren deka decata se spremni i imaat inaet da pobedat za sostavot mislam deka ke bidi izmenet posle nekoj greski vo kratovo ama toa ostanuva na zoce
Mora da najdat uste finasii bez razlika dali se od nekoj bitolski firmi ili od elem oti vaka sme knap ne deka e loso ama uste e podbro da bidime labavi i si ja zbrkame rabotata uste esenta da soberime bodovi a i drugo e so pobeda da odime na cair posle ke bidi polesno cinam ovaa utakmica ke bidi najvaznata ovaa esen dali ke bidime gore na sredina ili ne daj boze dolu na tabelata

не знам шо да речам ама на ослабена шкендија и вардар, слаб старт на академија пандев - со уште 2-3 посалам појачања можеше да има изненадувачка сезона годинава.........вака ќе гледаме пимплање цела сезона и презадоволни со опстанокот

Абе да си кажиме реално колку пари толку музика грешка голема газдата шо ќути за борчот и не ја извади ревизијата па да се отворат картите кој колку дал во клубот а вака се само на муабети ама од друга страна по арно да си ги пуштиме нозете колку чергата од колку да земиме играчи после да нема да се плаќаат плати и премии налет тоа туку не знам оти не се бара чаре и со други фирми туку цело време се тактизира и само се чека нешто да не речам од едни избори други итн... Цела среќа шо се брка работата со стадионот инаку пак ќе беше ловење во матно а вака ќе биди друга работата со стадион ама за тоа отом потом сега прво да тепаме со работнички милум силум па после ќе гледаме за друго трето итн...

цела работа е што нема СОПСТВЕНИК, крпење,спонзорства - останува во рамките на аматеризам и рекреација.........годинава лигата е многу поизедначена од претходно и би требало да нема некој што ќе се издвои убедливо да води на прво место во цел шампионат.

Треба да го искористиме домашниот терен, најголема опасност кај нив е Фахрудин ако се затвори тој, имаме големи шанси за победа, инаку мечето е наш судија :) Мислам ќе свирни пенал за нас недела, одиме на победа од 1:0.

Denes se povredi Hott sega ostanavme samo so Manevski i dve deca(torneto i miki) pa se nadevam ke mu daj gospod um na drvoto i daj pari da zemat eden napagac ama pak mislam deka ke gi fati inaet nasite i tepaat milum silum oti rabotnicki ni se najnezgodni kako tim so gostuva sekogas igra so 100% i bez opteretuvanje pa skoro sekogas vadat dobri rezultati pod Tumbe kafe
Sto pati pisav i mi idi upm da gi oteram site so cekaat i ne sednat da se dogovorat milum silum so vasko kovacevski da daj pomos za klubot na vaka partal liga so malku finasii moze odma da se vratat a nie ke cekame da ne otpagame more barajte care da gi zdrvime site sekade da se igra na pobeda ostarevme nisto ne naprajvme osven dva kupa samo stadionot me radva so se praj drugoto e pusteno vo ler ne zboram za igracite i strucniot stab tuku deka mora opstinata da klaj salam raka a ne samo vo rakometot tuku i tuka da se praj rebalans ili care da se najdi salam gazda ili da se soberat poke firmi da se napraj dogovor platforma kako vo rakometot i da ni bidi mirna glata za da ne bidi padni stani
P. S. Ne daj boze da se povredat uste eden dvajca beter od belasica ke bidime za toa neka se iskoristi preodniot rok zemat igraci!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom