Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
три стопостотни шанси мора да се добие ова утакмица

Denes pozitivno iznenadija si igrata nasite. Ke bese greota da ne zemevme 3 boda na tolku sansi.
Akademcite daleku ispod nivoto... Totalno nadigrani bea denes. Mislev deka so Radevski i Markovski ke bidat pokvalitetni ama ocigledno dvata se skroz von forma.
Kaj nas Borha, golmanot Taleski (koj spasi dve cisti sansi), Pejakovic i Tanusev bea igracite so ja napraja razlikata na teren.
Neto kasno go klade pa nemase nekoja znacajna uloga kon krajot na mecot.

Sekoja cest za denesnata igra i dajboze da prodolzat so vakva igra.

Denes pozitivno iznenadija si igrata nasite. Ke bese greota da ne zemevme 3 boda na tolku sansi.
Akademcite daleku ispod nivoto... Totalno nadigrani bea denes. Mislev deka so Radevski i Markovski ke bidat pokvalitetni ama ocigledno dvata se skroz von forma.
Kaj nas Borha, golmanot Taleski (koj spasi dve cisti sansi), Pejakovic i Tanusev bea igracite so ja napraja razlikata na teren.
Neto kasno go klade pa nemase nekoja znacajna uloga kon krajot na mecot.

Sekoja cest za denesnata igra i dajboze da prodolzat so vakva igra.
ni borha a ni pejakovic ne napraja razlika
bojan bese igraco so praese razlika

Site bea dobri posebno vo prvoto poluvreme vtoroto padnavme plus nemame izmeni deka bojan ne spasi da zemime tri boda e fakt ama isto taka darko i dragarot bea top nazad golmanot isto siguren vo prvoto da daevme uste eden dva ke bese druga pesna steta za sansite i barem eden penal mozese da svirni ama toa e najvazni se trite boda patem tanusev ni e pola ekipa ama denes hot bese dobar se borese pajakovic isto jak prviot del fazli se iznatrca spirkoski i pato pokrivaa nazad ni falat uste eden dva igraci ama dobro trgnavme sega sileks se nadevam ke se stedat i nasite ke gi skinat na kontri taman do togas se vraka kocovski(povreden) i stojanovski(dokumenti) ke bidime uste podobri kako i da e cestito da nie prvata pobeda i trite boda [emoji482]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:

spored mene Hot i Bojan bea najdobri na terenot, isto i golmano ako ne besr toj ke primevme sigurno 1 do 2 gola.. bravos cestitki na prvata pobeda, taka da se prodolzi i kratovo so zingovci.. Napred Pelister

hot e interesen igrac, visok robusen mu se otvori se so ubajo gol,
nazad bojan dragaro i davor odlicni celi vreme tocno postaven
tanusev se dvizese odlicno prvoto
vtoroto poluvreme skros obratna slika dvete ekipi bukvalno ne mozea da odat mnogu nisko nivo e ligata lele sho popara ke jadat ekipite vo evropa ne sme svesni,plus ova bagra goche sho ja plakja za koj kur ti e klub da si igras jas da sum ke gi tuzam sho mi lapat pari cirkuzanti

ima zelba kaj decata se glrda, me radva zalno sho ne mozime da mu dajme podrska, praviot test e vekje v petok vo zingolend

За Петок ќе фали Кочоски(пауза месец два) и Усни а Стојановски бекот ќе може да игра ќе одат карантин Четврток а утре или другден ќе биде преставена новата опрема деновиве се очекуваат едно две засилувања
На стадионот се до кладоја плочите сега да се до наместат конструкциите за покривот а денес имаа на седница точка за трафостаницата за рефлекторите шо значи боѓе здравје ако се издејстуваат и монтажните позади голови на пролет ќе биди се готово иако рокот е за до на есен јас ќе бидам пресреќен и на пролет ако завршат
3e98c70df2c135c2d6d96b4f1d9c7d27.jpg

Нели рекоја ростерот е затворен, од кај излезе сеа нови засилувања?
Се знај на која позиција планират да донесат нови играчи?

Нели рекоја ростерот е затворен, од кај излезе сеа нови засилувања?
Се знај на која позиција планират да донесат нови играчи?
Шпиц и крило(бек) шо е до мене и уште еден лев бек ќе ни треба на местото од борха и кочоски и еден средина за измена на танушев да се одмара ко ќе треба плус овие давта шо ги планираат шпицот и крилото па од квантитет да излези квалитет не дека сега нема конкуренција и гризат сите ама пак поарно поќе од помалку
Инаку реков можни се две заслувања не значи дека нешто ќе биди ќе видиме за брзо...
Не знам оти не се побара помош од цермат, еуротип, стентонот, ачано или кромберт и шо толку му ќутат на васко ковачевски од елем слободно можи да префрли барем 50 000 не за друго оти отепана ние лигата и со малку поќе пари можи да се напрај салам екипа и да се искористи оваа шанса а не тие во кошарката ќе си прат забава не дека не треба и таму да дат ама за 50 не можи никој да ме убеди дека не можат да дат
Сега е најважно да не бидиме поразени од Силекс во Петок оти ги гледав лошо напаѓаат по пет души шест се уфрлаат мора да пазиме и шутираат од надвор а посебно да пазиме на Пепи Ѓорѓиев, Ивановски и Серафимовски плус се незгодни дома секогаш ни прат проблеми арно ама Зоче беше времиња таму па чинам ги знај убо ќе ги средат па типувам на ГГ3+ да биди [emoji16] и нема врска дали ќе тепаме или загубиме само да играат со срце и најважно да нема црвен картон за нас или пенал против нас како секогаш па да се игра дури не дат гол Силекс

jas imam informacii deka zasega ne se planirani montazni tribini zad golojte, od posigurni izvori

Ако по некоја случајност се одлучи да постават монтажни позади голојте, никогаш после нема да се продолжи со изградбатс на трибините според првичниот план.
Според мене треба штом се заврши изградбата на северната трибина и штом се стави во функција истата, да се затвори јужната и да се модернизира по уефа стандарди (столчиња, кров, подтрибински простор и влезовите) а потоа да се прави притисок до ФФМ и АМС за средства/помош во соработка со општина Битола за довршување на источната и западната трибина во догледно време.
Апсолутно нема потреба, брем засеа од такви импрпвизации со монтажни трибини позади головите. Сеа треба да се стават во функција новата и старата трибина со штп ќе се обезбеди капацитет од околу 8000 гледачи.

Ако по некоја случајност се одлучи да постават монтажни позади голојте, никогаш после нема да се продолжи со изградбатс на трибините според првичниот план.
Според мене треба штом се заврши изградбата на северната трибина и штом се стави во функција истата, да се затвори јужната и да се модернизира по уефа стандарди (столчиња, кров, подтрибински простор и влезовите) а потоа да се прави притисок до ФФМ и АМС за средства/помош во соработка со општина Битола за довршување на источната и западната трибина во догледно време.
Апсолутно нема потреба, брем засеа од такви импрпвизации со монтажни трибини позади головите. Сеа треба да се стават во функција новата и старата трибина со штп ќе се обезбеди капацитет од околу 8000 гледачи.
Во планот прокетот за изградба на северната(новата) трибина е вметнато и средување на постоечката (јужна) значи ќе има кошулица и нови столчиња како и тоалети а за трибините позади голови да не се лажиме во догледно време нема да се направи па за тоа најдобро е да се искористи донацијата од ффм и да се постават позади голови па кога ќе созреат услови може тие да се преместат на ќумурно, оризари, логоварди па и кравари и да се искористи поклонот оти вака можи да одат на друго место
Проблемот беше во општина не сакаа да потпишат но ако сакаат може да се најди решение како Струмица и да се заукружи цел стадион да заличи на нешто па да игра У21 и репрезентацијата
Сега за сега се тера работата ама споро па што и како ќе биди ќе видиме во иднина...
Штета шо порано не слушаше двојче па сега тениските ќе одат курбан исто како и теренот во касарната па останавме само со еден терен за тренинг има и проект теренот позади голот да влези и се прошири до стадион ама колку ќе биди изводливо оти треба да има пат и монтажна трибина ќе видиме нас ни останува да се надеваме дека ќе се изгради се како што сакаме а како што тие ветија патем и да ја искористиме донацијата од ффм

На прочет се локалните избори... Во Битола рејтингот на Наташа моментално е помал од онај на двојче во најцрните деној. Ако се напрај притисок по социални мрежи и останати медиуми, ќе морат да го стават во предизборна кампања како проект стадионот за да соберат политички поени.
На крај краева можи да има смена на локалната власт па да дојдат нови луме кои ќе има повеќе сенс за спортот.
Како и да е, сеа е моментот да се излобира за финализирање на проектот, пошо ако се заташка работата прашање е дали и ова досеа шо е напраено ќе се дозаврши.

На прочет се локалните избори... Во Битола рејтингот на Наташа моментално е помал од онај на двојче во најцрните деној. Ако се напрај притисок по социални мрежи и останати медиуми, ќе морат да го стават во предизборна кампања како проект стадионот за да соберат политички поени.
На крај краева можи да има смена на локалната власт па да дојдат нови луме кои ќе има повеќе сенс за спортот.
Како и да е, сеа е моментот да се излобира за финализирање на проектот, пошо ако се заташка работата прашање е дали и ова досеа шо е напраено ќе се дозаврши.
Za politika nema da komentiram ama znam deka do sega redovno se plaka se so stadionot i deka e predvideno i za vgodina so znaci sega za sega dobro odi rabotata samo kako sto rekov i ke povtoram mnogu sporo a fakt e deka opstinata sama go finsira stadionot bez nikakva pomos od vladata ams i drugite so e sramota i rezil na vekot sami da prajme kako na vremeto sala sega stadion pa psole da dojdi nekoja budala da gi zemi objektite vo drzavna spostvenost a denar eban nemaat dadeno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom