Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Поќе од пола не заслужваат плата !
Само ќотек ...
А за купот ако ја посерат Битола еден нема да се види од управа играчи и стручен штаб сите во Драгорот ќе завршат на овие глупости

Sent from my 6039Y using Tapatalk

tuka se site be samo blazevski e skopje neznam zosto voopsto i go dojsoja nego ..
А тој повреден е или што е работава со него? Не дека е некое играчиште али ни ја не сфаќам која беше поентата во неговиот ангажман

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

А тој повреден е или што е работава со него? Не дека е некое играчиште али ни ја не сфаќам која беше поентата во неговиот ангажман

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

abe kiznaj sho e so renova mislam vleze igrase nekoj 20tina minuti i pak go snema .. na gospo beljata e toj

Абе oд еднa стрaнa игрaчите ќе бегaле , немaле земенo плaтa ,незнaм кoлку месеци a и упрaвaтa ќе бегaлa. А oд другa стрaнa гaздите прaт сoблекувaлните oти oпштинaтa не знaе кaј терa.

Мислaм се тепaт некoи муaбети шo немaт врскa кoлку дa се пиши. Кoјa будaлa ќе инвестира вo сoблекувaлни aкo зa еден месец бегa.

Тaкa дa муaбетoт мислам немa врскa и утре Искрa ќе јa плесниме. Мoрa дa пoчнaт дa игрaт фудбaл , дoстa се кoрзирaт.

Ќе ни стегнат 5-6 гола утре или сами ќе си дајме како некни со Вардар.

Abe mnogu jak napad ima Skendija a nie greoj sme odbrana a za na gol da ne zborame nevervam ni X da izvajme za sreda treba da dobieme osven za inaet ako ne izgubat

Јас колку шо знам плата зедоја во петокот.
За утре мислам 1х на лош терен шкендија неможи да ја игра незината игра.Неофицијално пашето го пензионираја но дарко се повреди па најверојатно ке го вратат.Со брегалница врвиме 100% мечкаровски суди а наш судија е.За натаму не знам

Ваква серија на порази не памтам кога последно сме имале во последните неколку сезони, дури и кога бевме со никаков состав. Чиста среќа шо подсобравме бодој есента, ќе се тресевме за опстанок сеа да бевме на средина на табелата.
Нека го пуштат Наџи дома, доста се мачи и тој кутриот. Нека ја доврши Љамче сезоната па после господ напомош нека му е на клубот.

Штета, каква сезона успеавме да ја посериме... На овие нашите легендите Реал да му го дат да го водат, ќе го испаднат во втора лига.
Па не памтам една цела сезона да истуркаме без проблеми, без распад да има на екипата и управата. Единствена сезона шо ја почнавме и завршивме нормално беше 2001/02 ко го освојвме купот со Невеновски мислам дека беше претседател. Од тогаш па наваму 15 години не успеавме една сезона да истуркаме како сите нормални клубој. Се си мислев дека ова сезона ќе заврши без проблеми, ама ете испадна сосема спортивно.

СРАМОТА!!! (n)(n)(n)

Parite za najmiloto da si GI dadat tie so mestat I so ja pisat !
Sreda ako zaebat za kupot jas ke ja prekinam ke mu go ebam filmot na site mestaci oti ako nemame pari imame Srce !
Samo Pelister
Samo Bitola !!!

P.S.ako tepame jas si davam ;)

Има и за местење индиции?
Погоре напишав со брегалница 100% поминваме..

Има и за местење индиции?
Погоре напишав со брегалница 100% поминваме..
Pobeda 2-2 X renova kec ITN...
I jas imam nadez samo vo sudijata ;)
A za finaleto samo Strumica oti stip ke bidi tesko ...

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom