Затоа што падна коеф на резултати
Нема зошто да се мести прво коло а се виде и Победа колку може..
Нема зошто да се мести прво коло а се виде и Победа колку може..Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема зошто да се мести прво коло а се виде и Победа колку може..А па на малата трибина Мајмуни само 2 пати се слушнаја.Многу спремни физички нашиве,како сајли слаби сите ми делуваа ..овие Победа отепани до коска,неможеа шанса да направат додека нашите многу подоминантни во второто полувреме дури ме изненадија искрено...посебно една акција што ја направија Бразилцитеама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.
Мајмуните ми делуваа далеку погласни..што се случваше со Чкембарите?..зошто делуваа толку тивко?
Фушарски стадион. 

Мора да се задржи на подолг период тука, доста корисен играч...
Еден од подобрите штопери во цела лига ! Уште од пред 2 години кога беше тука си газеше, си остана на ниво
Треба ваков играч, џокер од клупата, гол играч е, ќе се снајди во нашата лига...Која местена бе братчеОд некој слушнав дека била местена.

Ја глеав на стрим зашо од Скопје сум, чим ја ти признавам дека си ги плеснаа заслужено знај дека е така. 
значи Блашко си ги прибра најдобрите.. 
21 годинa има Лукас.Младиот бразилски напаѓач? Нели тој беше 30годишен..

.
во линија на движење
,наместо да се движи накај голот овај се враќа назад и оди накај Тошевски
и му носи уште играчи.
,шо игра е ова жити се?

Ама тоа е мора да игра ВНУЧЕТО 

Del od veterani poranesni clenovi i od vreme na vreme se uklucuvaa vo navivanjeto nema kaj nas frakcii i podelbi [emoji6]Надвор од кафезо до оградата имаше група на навивачи! Фракција или?