Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
- Променет е форматот на лигата годинава?
- Ќе се игра 1/4 - 1/2 финале па финале?
- Не ми е јасно ако ги поминиме денес Феникс, со кој и како вкрстуваме понатаму ?
Ако ги победиме феникс, одиме на подобрио од тфт со еуроникел,па финале

Кој го гледаше првото полувреме се е јасно….
Се виде песната уште порано, туку дали ти фати окото на некое дете од феникс оти то со број 1 на дресот ме бендиса можи да биди играч за наше првенство и подалеку
Сега со тфт пак исто ќе тепаме губиме и финалето е друга приказна имаме ние петорка само ако сакаат да играат можат да газат до крај

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Добар е Марин ама не е за вакви екипи ко нашата, подобра опција е Митревски на местото на Караџовски ама од друга страна нема теоретска шанса да го напушти Феникс тој.

Феникс е после МЗТ екипа која работи најстабилно и најпаметно, со ваков ростер на млади играчи секоја година се многу над зоната на испаѓање, а имаат и страшен тренер на клупа за мене број 1 убедливо во Македонија. Не е будала Денис одма го собра Трајковски и ја крена екипата две нивоа над тоа, со Гостивар првата четвртина Трајковски ја почна од клупата и губеа 12 разлика, само што влезе тој одма направија егал, само го јадат годините него иначе страшна играчина до ден денес, нема да го преболам тоа што го избркаа....

Феникс ми се единствена светла точка и надеж дека можат да произведат македонски играчи. Денис знај со деца да работи уште од времето на Јуниор лигата.

Можеби од таа лига излезе само Ненад, изгледа татко му цела лига ја имаше за него напраено, како и да е..

Се надевам дека тие деца од Феникс ќе просперираат и стигнат до високо ниво, зошто сега после Нено потребни ни се нови млади надежи. Времето на близнаците заминува.

А, за нашиот кутри проект кој секоја сезона едвај чекаме да се распадни, пак случувањата во МЗТ ми даваат надеж дека можеби би се протнале до титула. Но, за то треба притисок, треба публика како на ракомет барем дома, за да имаме каква, таква надеж, ама никогаш не успеа да привлече внимание, не после онакви местенки. Пак ќе бидиме в сала во финалната серија, со надеж дека можиме да земиме титула, преку Антиќ и мртва федерација само тоа.

А, за нашиот кутри проект кој секоја сезона едвај чекаме да се распадни, пак случувањата во МЗТ ми даваат надеж дека можеби би се протнале до титула

Не се лажи за џабе, кога треба највеќе МЗТ секогаш игра најако.

Стигнавме до завршните а воедно и клучни утакмици од кошаркарската лига.
Со Чкембари како ветер во грб денес скопски тфт нема шо да бара во БИТОЛА.
Ќе го исчекориме заедно патот до уште едно финале.
СИТЕ ЧКЕМБАРИ ДЕНЕС НА КОШАРКА, 18ч. НА БУТКИ !!
IMG-f53ee6ff78f5209b87e69b9f09e5f277-V.jpg

КК ПЕЛИСТЕР - Кк ТФТ
14.05.2023

Атмосфера која ќе ја донеси титулата во Битола.

Режимот продолжува посилни се враќаме.
IMG-4b0c6e6ce5bbfd66852066867b0e8b8e-V.jpg

Местенка шо би рекле форум експертите ;)

1. Секогаш сум тука, победа/пораз, ако не пишам, не значи дека и не читам....

2. Па и јас знам многу работи, шо не се за на форум, факти имам милион....

3. Изјасни се овде убо, ова за кого се однесува ? Политиката е курва...

4. Овде не знам кој те тера и кој ти се заканва, ама има позадина во профилите јасно е, коментирај за рк, одма си на листа против Стерјев, коментирај нешто против фк, автоматски си против Ванчо...

Vaka taka uste wledno finale po red iako se poniskusna wkipa MZT se mozi da bidi speak e finale I daj boze da ima Salam sudenje po Jaki sme od Lani oti samo malesevic I kesar gi cekavme sega ima 5-6 ako ne I sedum Salam isti igraci I sekoj mozi da izigra I iznenadi sepak e finale mozni se iznwnaduvanja I so motivacija I Borba za sekoja topka daj boze do prva istoriska titula plus mzt e po slab od Lani [emoji6]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

ПЕЛИСТЕР ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД ВО ФИНАЛЕ!
Овај пат одиме по цел плен
САМО ЕДЕН ТИМ Е ВЕЧЕН !!
FB_IMG_1684442673131.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom