Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ја зедовме машки.

Момци, за МЗТ навивам од кога знам за себе, но секогаш сум почитувал здрав спортски ривал. Играчите ваши, нема да ги именувам не е коректно, но се сите од СК и имаат многу блиски односи со структури на МЗТ. Знам како е кога во некој се влева надеж и гориш од желба тимот да ти победи, и во најбитните моменти се случуваат "мамурлаци" така да кој како сака нека ме сфати, Али во пресудните моменти на првенството повлечете паралела со коментаров. Спортски поздрав до финале
Да не кажете не сум ви кажал, ајде имате пиво од мене за 9та титула :ајнапиво:

Каква мизерна игра , почетнички грешки , промашени милион отворени шутеви , грешки при пренос , при обичен пас , со еден збор денес изгледаа како прв пат собрани да играт кошарка.
Реално МЗТ има подобар тим и мислам дека уште во Битола ќе ја завршат серијата...

И без да кажиш ни е одамна јасно на сите. Појке надеж имав дека фудбалот куп ќе освојме него нешто со кошарката, ама да не се жалиме добро е и до тука шо стигнаја пошто немаме многу традиција во овој спорт.

П.С. поарно фудбалот шо не влеговме финале, и то ќе го изгубевме за разочарувањето да е комплетно,

Kazi gi slobodno oti vaka od nasa strana gledano prvata petorka nie sigurna no kako i da e vie ste pokvalitetni i po iskusni no i pokraj se so vakvi sudii so do pred nekoja godina se slikaa so majci i saloj od mzt nema so da barame i plus losa nasa igra aj barem Petok da ve tepame pa posle so saka neka bidi [emoji6]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Чим Перо Антич е во публика дојден, знајме во која насока се движи ова... :(

Коментаторите в гајќи ќе свршат на секој кош на мзт...
В уста двата да ве еби некој црнец!

Чим Перо Антич е во публика дојден, знајме во која насока се движи ова... :(
Нема везе нормално е да е дојден кога можи да се дава титула...
Појаки се и тоа е ..
Инаку кај нас се знај треба да се земат 3 нигери овај Хотон е најслаб нигер во цела лига.
Имат поголем фонд на играчи , кај нас секоја ротација се осеќа и тоа е тоа .

Zasluzena titula za MZT nema zbor.... trebase na polusezona min. dvajca nigeri ako planiraja pogolem otpor, vaka tolku ni e silata..

Ова е реалноста... Прво немаме никаква идеа во напад и за то незнам која е причината. Долг период 38 дена бевме без Мац кога му беа споени притисоците, а екипата требаше баш тогаш најмногу да се воигрува... Две измени и незнајме кој јади кој пие... Крстајиќ одма треба да го пуштат ОДМА.... па да влезам да играм јас нема да сум послаб од него... во ФМП прејак овде послаб не е виден... изгледа не му лежи улогата да биди резерва...
Далеку подолга и поквалитетна клупа МЗТ, пример излегва Војдан, влегва Ајвин...две еднакво квалитетни петорки имат и то е то + имат тренер кој со ФМП лекции ни држеше... не па со МЗТ...
То со Мац и 2 годишен договор, а ништо не освоено ми е голема глупости, поголема неможи... ама ајде да си речиме дека нешто долгорочно ќе се прај...
Караџовски го стигнаја годините и не е то шо беше... Пајиќ ич не го игра, а дечкото кога да добие минутажа е поарен и од Крстајиќ и од Караџовски...
Кесар цело финале го игра лабаво, без трчање, залагање, инает...со милион аматерски грешки... секоја утакмица по 3 пати топката во тилот го мава... каде бе така...
Бубе исто денес не влезе ни ЕДНА минута... незнам која е причината...
Незнам шо планират за в година ама ни требат 3-4 салам засилувања ако сакаме да имаме шанси за нешто појќе оти ваков МЗТ со ваков тренер по 20+ разлика ќе не победва, дома и гости...
Во Битола, против скопска екипа... 4 утакмици свират Скопјани, истото и во ракометот... па да ви е*ам се... само тие се?
АНТИЌ ПИ*КО ДА ТИ ЕБ*М СЕ !

Zasluzena titula za MZT nema zbor.... trebase na polusezona min. dvajca nigeri ako planiraja pogolem otpor, vaka tolku ni e silata..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom