Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо, тој беше Ворку си заврши во Гостивар, уште е таму, заради глупост тогаш со управата не го потпишаја, а еден од клучните играчи е сега таму, си мава дабл-дабл, трипл-дабл...
Недела продолжува сезоната, освен Пајиќ абер нема од други играчи, точно сега сме ослабени и на 4ка каде е само Хотон, мора играч и за под кош, вака фали и тројка каде е само Малеш, оти Стојан ќе го нема следните 2 месеци....
Не знам шо спијат, со Пајиќ кој покрива 1 и 2, да се погоди, можи да сме безбедни на 2ка, на тие две позиции имаме сега четири играчи. Проблем ќе е на крило и под кош сега....
Вака така пак мора двајца да се земат, а до сега шо се чекаше навистина не знам :nesumjas:
Долга е сезоната, има многу утакмици, а росторот е краток, да се надеваме нема да испуштат така се да оди низ вода....

Пајиќ баш не е 1 и 2, него игра 3 и 4. Јбг стварно ми е нејасно како не го собравте Кире, мислев кај вас ке дојде. Фока е добар кец за домашно првенство, не заебавај и ти. Ама дека ви фали уште еден плеј, ви фали.

Криво ми е искрено за Кире, сакав да го видам во дресот на Пелистер, ако не го контактирале срам да му е, испуштивме корисен играч....
Иначе ги трампале Сердаров со Трајковски од Хераклеја :facepalm:
Таман остана дресот од Боки, да има кој да го носи сега со исто презиме :facepalm::kezec:
Ако не успејат оваа сезона титула да земат, покрај сите дејствувања шо ги праевме да сме во сала и покрај протоколи, ковиди, мовиди, еве лично ви кажвам ќе одговарате еден по еден.
Ич не ме боли, која управа кога почна и која сега ќе превземи.....
КРАТНО И ЈАСНО, БАРАМЕ УСПЕХ !

MELEM ZA OCHI!!!!! Dushata bavca mi e ko ke odam na kosharka... strashna ekipa, strashna borbenost vakva ekipa nemalo dosega vo MK ligata sekoja cest za momcite. Bojan zamina, bez bube i stojan denes MAESTRALNO izigrano. Vo plan e nosenje na ushte eden stranec prashanje na vreme e koga samo.... odime na dvojna kruna ova sezona!!!!!!

Имаме ново дете од Србија на позиција плеј...
Исто мзт зеде 1 вака на прва нивниот поарен но ќе видиме и се чинам дека од овие засилувања кај нас и мзт ќе се решава титулата кај ќе оди оти во другите играчу сме горе долу изедначени https://www.gol.mk/kosharka/ushte-edno-novo-ime-vo-bitola-srbinot-nikolikj-potpisha-za-pelister

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Која доминација во лигата човече... Секоја чест.
На Илиевски треба да му се дај долгорочен договор и одврзани раце да работи на подолг период.

Која доминација во лигата човече... Секоја чест.
На Илиевски треба да му се дај долгорочен договор и одврзани раце да работи на подолг период.
Ќе го бараме Печало в година :D

Za koga e prezakazan mecot so Feniks so ne go odigravme radi kovid zarazenite?
Остај Феникс гледај аба 2 лигата растур ги напрајвме прво полувреме со 7 играчи Младост од Земун и пренос на Арена 5

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

po partali sekoja cest
Автоматски споено мислење:

po partali sekoja cest

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom