Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oti be zekiri si zamina???
Da ama loso e za nas oti gubime nas igrac pa za prvata petorka ostanuvame samo so trajkovski i staic da ne bidat za dzabe strancite so gi planiraatOti ne e budala vo najubavata forma vo zhivotot da ja gree klupata. Ispraven poteg za nego mnogu napredna minatata sezona
Сериозен си за американецот? Ковачевски ќе треба тендер во Рек да му дај за да потпиши.Точно, малце полемика ми прави и мене ова, дали е во најава не заинтересираноста на управата или во најава распад тима(ама искрено второто не вервам дека е).
Ни фалат играчи то е јасно, а сега на сред сезона тешко е да најдиш слободен играч, останва да испазариш од домашното првенство, па Струга ни беше најблиску
Најтенки сме под обрачите, се надевам дека ќе најдат подобро решение, нека биди Арсовски 3та опција, пред 2 сезони навистина беше ужасен, со многу слаба реализација...
Нека го зема управата Вајли, за репрезентација шо игра, нека понуди колку шо бара, американчето крши обрачи, опасен играч !