Пеце
Пелистер-Битола
- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 4.491
- Поени од реакции
- 5.814
Абе оди некој на кошарка ?

Знај некој шо работи Печале, јас последно бев со Кожув кога игравме дома во Декември
После таа утакмица сум во БОЈКОТ !
Се избркаја дел од србите тогаш Штурановиќ и Симеуновиќ, на тренинг се береа по 4 души, неможеа да се соберат доволно на тренинг, за на утакмица да не прајме муабет, почнаја со лигаење на тв немало пари едно друго и знаев дека го допреа дното 
Го прати некој овај новиот Радисављевиќ ?
Растура батето, го гледам на статистика стално над 20 коша дава, вчера 34, пред тоа 28, моментално просек 18,7 растура дечкото, да го имавме од почеток друга ќе беше сега приказната...
Како нова пролет во клубот да дојде со овај, плус и Мико Голубовиќ го имаме во екипата, моментално еден од најдобрите центри во лигата после Тодор Гечевски и Душан Кнежевиќ!
И на близу 40 години и тој го гледам над 20 коша пука
Еден другар ми кажваше бил кога игравме тука со Работнички пред некое коло, го отепал под кош Кнежевиќ, не мрднал кај Мико, стар лисец е Мико нема мрдање 
Со овие 2 играчи доби на игра екипата, губевме по 30-40 коша, сега намаливме на 10
На статистиките гледам во неделата со младите на Македонија во екипата вратен ни е и Штурановиќ, ако знај некој нешто шо се работи во Пелистер јас глата ја сечам
Кој кај сака игра кај нас во екипата
Од кога замина Вукасовиќ, плејмејкер ни беше Апцев од бек на плеј ојде, па сега Штурановиќ е вратен од бек тој плеј ојде, сега немаме кој да ја почни играта, со 2 бека сме Штурановиќ и Апцев и така Печале ќе си комбинира еден од нив да игра плеј. Радисављевиќ цело време беше крило, сега ојде крилен центар да игра
Мора вака секој сегде да се проба, се е каша попара 

Знај некој шо работи Печале, јас последно бев со Кожув кога игравме дома во Декември

Го прати некој овај новиот Радисављевиќ ?
Растура батето, го гледам на статистика стално над 20 коша дава, вчера 34, пред тоа 28, моментално просек 18,7 растура дечкото, да го имавме од почеток друга ќе беше сега приказната...
Како нова пролет во клубот да дојде со овај, плус и Мико Голубовиќ го имаме во екипата, моментално еден од најдобрите центри во лигата после Тодор Гечевски и Душан Кнежевиќ!
И на близу 40 години и тој го гледам над 20 коша пука

Со овие 2 играчи доби на игра екипата, губевме по 30-40 коша, сега намаливме на 10

На статистиките гледам во неделата со младите на Македонија во екипата вратен ни е и Штурановиќ, ако знај некој нешто шо се работи во Пелистер јас глата ја сечам

Кој кај сака игра кај нас во екипата