Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки и од мене за победата на пелистер и до бившиот кошаркар на МЗТ талевски кој беше еден од главните за победата. Иначе многу бев нервозен затоа што судиите се гледа дека немаа тпима од судење или така им чини па на моменти мислев дека игра МЗТ а не Пелистерт заатоа што истите филмови се гледаа вечерва од сигурна победа на Пелистер на крај можеше да слави работнички. Затоа ми е мило што победија Битолчани за да престане веќе еднаш таа доминација на Работнички која ја уништуваше кошарката. Еве оваа сезона имаме повеќе изедначени тимови кои ќе се борат за титулата.

pozdrav do site sto go podrzuvaat pelister ..jas mislam deka vo bitola e mn teshko da se izdvojuva pobeda vo takva eufori4na atmosfera..taka da 4estitki do kosarkarite na pelister koj stvarno igraja zakon...

SIMI4 USHI K*R DA PUSHI!!!

браво за пелистер, а посебно за Талевски со неговите офанзивни скокови ама тоа што го направи Мираковски беше досега невидено во една дерби утакмица да се постигне 39 к. и безброј асистенции

Tooo,bravo Bitolcani...

95-91 go gledav natprevarot...mi se napravi merakot...

Talevski i Dejanovic i sekako Stankovic...si ja zavrsija rabotata...

Bravo..samo napred zasluzivte pobeda!

Дејановиќ одличен, ја понесе цела екипа и беше најдобриот играч на натпреварот. Талески одличен, се гледа неговото искуство од ваквите дерби дуели, на крајот се покажа... Станкович супер почна, но се истроши и така.

Покрај тоа што сум среќен што победи Пелистер, среќен сум и поради храброста и човечноста, пред се на тренерот на Работнички како и на неговите играчи, достојно и чесно го прифатија поразот и конечно машки подадоа рака.
Браво, денес не победи само Пелистер, денес победи и македонската кошарка. ;)

Амак СП 83-64 Свислајон Пелистер (на полувреме 49-27).

Добро е...

и четврто место е успех, важно да влезиме во final4, после ќе видиме шо, како, зошто, кога.

Честитки до рибарите, за Пелистер повеќе среќа во следните дуели.

Пелистер или Амак една од овие две екипи ке биде на 4-тото место ќе влезе меѓу 4-те најдобри екипи...тоа е мое мислење..

Пелистер или Амак една од овие две екипи ке биде на 4-тото место ќе влезе меѓу 4-те најдобри екипи...тоа е мое мислење..

Ако не и двете на место на некоја скопска :) Уф мзт или фершпед да не се пласират :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom