Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само едно ке кажам како е можно во Скопје каде што баш е најјака атмосферата има простори за славје за издвојуваната победа над силниот противник,вечниот ривал како што се Мзт и Работнички да не смее да се запалат бакљи а во Битола на секој натпревар да може.Radical Boy напиша:Местена или не, Пелистер победи. Иако имав информација дека Струмица сака повеке Пелситер да влезе во Плеј оф од Мзт, пред толку публика, 100% бев сигурен и да е се чисто Пелистер ке си победеше, како што ке победи и со Мзт.
Него за пиротехниката ми е муабетот. Тука ке ме сфатите за селските џандари. Во Скопје, НЕ СМЕЕ ни цигара да се запали на утакмица, а за палење бакља во сала се јаде кривична пријава. Јас имам 3 другари што одат по судови заради што запалија бакљи на Мзт, а видете на сликите што се дозволува во Битола. Нас ни за прославата ни жижици не ни даваат да запалиме, а овде со искрофрлачи се навива. Е тоа ти е држава
jove_bt напиша:не е тоа работата полиц. и цкембарите се едно. Хахаха тоа е респект од цкемб. до полиијата и обратно. Сеа само да не одите до крајни мерки.
Billa Bong напиша:Ау респект закон е тоа бе еј кај ти е тебе паметот почит ако е за тоа и ние сеа ке имаме почит кон полицијата и они кон нас и ке си пукаме потарди у сала не заебавај тоа е се до државава и полицијава место сегде да забранат тие само у Скопје![]()
Billa Bong напиша:Епа браос за вас што сте пукнале петадаto e to
Брат ке губите од Вардар неможете секоја утакмица да ја тепате оваа губите и глеј да не пишуваш 2 големи 3 мали букви пишувај со иста големинаto e tojove_bt напиша:е не.......!!!!!!
сеа барам зољА ДА купам и зоља ке фрлам со Вардар.
не озбилно ајде усте вардар да ги тепаме и ајде рекорди од гинис ке идат да заведат - непоразени дома
aj mozi ke klam nekoe sli4e zavisi da vidam dali ima baterija vo ova tulumbata moja!