Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
a ти се соомневаСЕ???
остај тоа овие хејтериФе со плачат сеа ке рецат местена утакмцата

а видиш таму со БВаклите, абе и огномоети и тапани и се хахаха.
ама за џабе немаше толку народ јас појке очекуваФ
само кај со седеФ јас кај Цкембарите полна беше трибината, од другата старана имаше празни сед.

пак имаше негде околу 3 илијадарки повеќе од сите вкупно абе колку да не си го кФариме просекот Ч)

па види си сам како беше атмосФерата за џабе не ги кладоФ сликитее!!!
тееееееј и ти сеа ми рече ставив а не ги зирна е сеа и тиЧ)

Местена или не, Пелистер победи. Иако имав информација дека Струмица сака повеке Пелситер да влезе во Плеј оф од Мзт, пред толку публика, 100% бев сигурен и да е се чисто Пелистер ке си победеше, како што ке победи и со Мзт.

Него за пиротехниката ми е муабетот. Тука ке ме сфатите за селските џандари. Во Скопје, НЕ СМЕЕ ни цигара да се запали на утакмица, а за палење бакља во сала се јаде кривична пријава. Јас имам 3 другари што одат по судови заради што запалија бакљи на Мзт, а видете на сликите што се дозволува во Битола. Нас ни за прославата ни жижици не ни даваат да запалиме, а овде со искрофрлачи се навива. Е тоа ти е држава

Radical Boy напиша:
Местена или не, Пелистер победи. Иако имав информација дека Струмица сака повеке Пелситер да влезе во Плеј оф од Мзт, пред толку публика, 100% бев сигурен и да е се чисто Пелистер ке си победеше, како што ке победи и со Мзт.

Него за пиротехниката ми е муабетот. Тука ке ме сфатите за селските џандари. Во Скопје, НЕ СМЕЕ ни цигара да се запали на утакмица, а за палење бакља во сала се јаде кривична пријава. Јас имам 3 другари што одат по судови заради што запалија бакљи на Мзт, а видете на сликите што се дозволува во Битола. Нас ни за прославата ни жижици не ни даваат да запалиме, а овде со искрофрлачи се навива. Е тоа ти е држава
Само едно ке кажам како е можно во Скопје каде што баш е најјака атмосферата има простори за славје за издвојуваната победа над силниот противник,вечниот ривал како што се Мзт и Работнички да не смее да се запалат бакљи а во Битола на секој натпревар да може.
П.С Полицијава ни е срање а и државава:tapp:

не е тоа работата полиц. и цкембарите се едно. Хахаха тоа е респект од цкемб. до полиијата и обратно. Сеа само да не одите до крајни мерки.

тие што фаакаат орбис сеа ја даваат пелистер струмица

jove_bt напиша:
не е тоа работата полиц. и цкембарите се едно. Хахаха тоа е респект од цкемб. до полиијата и обратно. Сеа само да не одите до крајни мерки.

По закон од лани.... „Употреба на пиротехника на спортски натпревари кои се одржуваат во затворени простории е кривично дело„

Е сега види ти дали е тоа почит или е непочитување на законот и форсирање на локал-патриотизам. Ама тоа е по малите места, џандарите имаат 15 роднини во навивачка група, па сега роднини ли да си апсат. И кога ке дојде друга навивачка група, целиот гнев, го истураат на нив.

И во струмица дозвлуват да се пали како ги викаш ти е прскалќите .

Billa Bong напиша:
Ау респект закон е тоа бе еј кај ти е тебе паметот почит ако е за тоа и ние сеа ке имаме почит кон полицијата и они кон нас и ке си пукаме потарди у сала не заебавај тоа е се до државава и полицијава место сегде да забранат тие само у Скопје:tapp:

a da me potseti и петарди пукаја во последната минута. и на крајот една мега пукнаја. хахаха како овие во тетово се направивме уште со калашникоф да почнат да пукаат. :)
btw тоа со збореФ за полицијата не ке си ги апси своите во БТ цела полиција и агенции за обезб. се собрани најтешките мафијаши, тепачи и бељаџии особено во аген. за обезбедување.

Billa Bong напиша:
Епа браос за вас што сте пукнале петадаto e to

е не.......!!!!!!
сеа барам зољА ДА купам и зоља ке фрлам со Вардар. :)
не озбилно ајде усте вардар да ги тепаме и ајде рекорди од гинис ке идат да заведат - непоразени дома :)
aj mozi ke klam nekoe sli4e zavisi da vidam dali ima baterija vo ova tulumbata moja!

jove_bt напиша:
е не.......!!!!!!
сеа барам зољА ДА купам и зоља ке фрлам со Вардар. :)
не озбилно ајде усте вардар да ги тепаме и ајде рекорди од гинис ке идат да заведат - непоразени дома :)
aj mozi ke klam nekoe sli4e zavisi da vidam dali ima baterija vo ova tulumbata moja!
Брат ке губите од Вардар неможете секоја утакмица да ја тепате оваа губите и глеј да не пишуваш 2 големи 3 мали букви пишувај со иста големинаto e to

Billa Bong , Pelister go pobedoa na vardar i sega MZT za da odi vo play offtreba da gi pobedi na Fersped pa resava vo BItola utakmicata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom