Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Најавено заминување на Вокиќ, а враќање на Ѓорѓе Јовановиќ кој играше лани за Пелистер.

Најавено заминување на Вокиќ,а враќање на Ѓорѓе Јовановиќ кој играше лани за Пелистер.

Конечно една добра вест:bravo:
Редно време е да си замини то дрво Вокич,не знам само зошто се задржа толку време:kesa:

Ги запали патиките Воќич:vozbud:!!
Одлична вест!!!:smir:
Во Битола пристигна и веќе тренира со тимот центарот Ѓорѓе Јовановиќ 207 см,кој и лани играше за Пелистер во пролетниот дел,но по караницата со тренерот Млаеден Микиќ по само неколку месеци си замина од клубот!!!

то не значи дека ке влезат грци овие ти се само муабети јас невервам дека ке спонзорират а и свеедно ми е како ке излези работата:toe:
Море шо сака нека се, и најголем душман нека е, ако дава пари и ако прај добро за клубот, оти да не влези ...

Море шо сака нека се, и најголем душман нека е, ако дава пари и ако прај добро за клубот, оти да не влези ...
абе муабети се само овие па и нека влези кој шо сака ако дава пари само сакав да кажам дека нема да ми донеси некаква сатисфакција ако КК Пелистер има стабилен спонзор а РК и ФК немат денар скршен:toe:

Пелистер-Плејмејкер 87-74
изгледа со новиов тренер си ја знај работата

Vaka taka stanuvame edni od najdobrite ekipi! Malce po malce se stabilizira timot

Фени Индустри - Пелистер 92:69

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom