Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nishto nema da bidi... Pepel sudiiteAj da vidime vtoroto so ke bidi...- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Kumanovo ni ja zavrsi rabotata denes pobedi vo Skopje protiv MZT [emoji16]Мора да тепаме, во случај на било каков пораз, а МЗТ да ги тепа двете останати со Куманово дома и Црн Дрим во гости, шо е голема веројатност, тогаш ќе имаме ист скор со нив и ќе одлучува меѓусебната, а со нив имаме 1-1, дома тепавме 2 коша, таму пораз 3 разлика, така што тие се пред нас.
Значи за заверка на 1 место мора победа, а Работнички би бил пред нас само со победа во Битола со 25 разлика, шо е неостварливо, во таква не дај боже опција би биле и 3ти, но тој е потежок пат...
Одиме за историја и 1 место !
Za @ZelenoBel i za mene nemase karta ili trebase vo uprava da zvonime?Ај поминаа и овие на редот жалам шо стотка не јадоја ама то е на крајот се беше решено и не се замараа сите изиграа на ниво шутот многу ни одеше и утакмицата беше решена уште на полувреме иако судиите пробаа да намалат на резултатот и да има незивесна завршница се виде дека работнички нема ни салам петорка за раџлика од нас и освен тоа аска и торнрон другите му се слаби да не речам просек за тоа битката ќе биди со мзт во првенството и купот еден пехар ќе земиме а кој ќе биди ќе видиме [emoji6] кај нас стандат добри кесар, малешевич и стаич а чез многу паднат во фромата не знам дали е пивреден но небитно најмногу ме плаши бојан мора да се смири брзо му пали фитиљот и сите го сетија местат па многу лесно добива лични намерни и технички а со то прави штета на другите па го убија кесар по 38 минути на секој натпревар од 40 можни нека прат шо ќе прат мац ко ќе се врати од Понеделник да го седни да го смири да не го губиме толку брзо оти ќе биди пресуден за во нашата лига и купот само да не јади забрана некој натпревар за приговор другите горе долу се супер и се знај нема шо да се буниме на судиите вака ќе биди до крај наше е да играме да ги тепаме не да се расправаме со судиите оти џабе е тоа само уште повеќе не сечат ако пуштат публика 20-30% тогаш ќе биди сруга приказна до тогаш мора сите играчи и стручен штаб да се мирни само со игра да ги победуваме друг начин нема и за крај честитки за првиот историски резултат КК Пелистер заврши на првото место во регуларниот дел и во цело првенство чибам од прво коло до последно за прв пат бевме на прво место браво уште еднаш [emoji122]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk