Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
едни тетки да викат да навиват за охрид, нашата публика многу слаба.:( захариевски незнам дали малер го прати или шо, знај поќе од она шо покажа. другите дечиња се скроз во споредба со анакиевски и данчо, не дека се тие стари, немат искуство и ко да се плашеа. петкото со крпа да бриши кај шо капи од горе .. се на се добар отпор пружија за то шо ги имаја префалено охрид дека се ванземаљска екипа :facepalm::facepalm:

едни тетки да викат да навиват за охрид, нашата публика многу слаба.:( захариевски незнам дали малер го прати или шо, знај поќе од она шо покажа. другите дечиња се скроз во споредба со анакиевски и данчо, не дека се тие стари, немат искуство и ко да се плашеа. петкото со крпа да бриши кај шо капи од горе .. се на се добар отпор пружија за то шо ги имаја префалено охрид дека се ванземаљска екипа :facepalm::facepalm:
Ova na orbis go gledase ?
So ke mu prajs zeni ne ke gi tepas sramota e inaku se svirese i vikase kolku tolku se napraj pritisok kade nasite go iskoristija i zavodija ama posle nemaa sila i ne izdrzaa so znaci krivicata treba da si ja baraat megu niv i tolerantosta na sudiite a ne vo publikata da imaa malku kondicija i madinja ke gi resevme uste treta cetvrtina a ne da ne mozat da ja vodat i izvadat prekupolvina isto morase da se pazi zahariveski od peta licna koj ja dobi na krajot za vo prodolzenieto mnogu lesno da ne pobedat no kako i da e ke povtoram ubav natprevar bese ;)

од орбис и славчо кој можи да види свака му част. :) таму бев, не се сфативме изгледа. сакав да кажам дека можеше многу поќе , за судиите посебно онај во хеланки шо беше најмладиот, збор нема, не отепа. иначе да убав натпревар

Го отпуштиле тој плејмејкерот од Скопје шо го зедоја, не ги имам гледано сезонава во втора лига, но разбрав дека тој им бил еден од подобрите заедно со Захариевски и Анакиевски....
Значи сега цел ростор ни е со играчи од Битола :D
Локал патриоти :cool:
Очекував висок пораз од Охрид, а тие да ти издржале до продолжение, а во еден момент имавме и предност од +15 разлика, за продолженијата јас би рекол пресудно било искуството на екипата, како шо кажа Зоки, Охрид има играчи со прволигашко искуство, а ние освен Захариевски и Анакиевски, другите играчи се генерација 95та,96 и 97ма, па со играчи на возраст од 18,19 години да играш егал со еден Охрид а пред тоа си имал и повеќе од силидна предност навистина треба да сме задоволни. Јас мислам на крај нашите се исплашија да победат....
Добри се дечките, супер резултати до сега, добри ги средил Зоки, особено на одбрана, одбрана играме џоа Далас Меверикс :D Многу малку поени примаме на натпревар, го спуштаме противникот речиси често на под 60 коша, одбраната го добива мечот ! (y)
Уште еднаш браво за Зоки :cuc:
Можи да биди нешто од овие деца во иднина, освен ако не завршат во кафана :D

Не се сите Битолчани.Захариевски е од Делчево,битолски домазет бил.:icon_lol:
Иначе ова генерација 96/97 шо ја спомна на охриѓани тренерот, далеку е од некој квалитет,сум ги гледал порано во младински лиги,све боси играчи.:blablab:

Абе ги направивте Охрид мислиш којзнае колку јаки се :D
Па Вардар со моменталниов тим има да ги демолира во Скопје ако се стегтнат да играат посериозно :icon_mrgr: Само фората е што си го ладат поискусните играчи, си одржуваат форма само, не им е до влегување во прва лига. Во Охрид алфа и омега е само еден играч, Марјан Младеновиќ. Да има Вардар асален тренер и да играа посериозно, ќе славеа лесно во Охрид, ама го оставија дечково да си ги игра како сака, сто асистенции направи и милион слободни изнуди :icon_mrgr:
Другите се дрветина, со на Антиќ внукот Арсовски што им го даде МЗТ, или Бранко и Славиша Јанески :icon_mrgr: И антиката Михајловски го имаат во составот :D Ако Симиќ игра за Гостивар наредното коло, очекувам да го победат Охрид и тоа на гостински терен :icon_mrgr:

Абе ги направивте Охрид мислиш којзнае колку јаки се :D
Па Вардар со моменталниов тим има да ги демолира во Скопје ако се стегтнат да играат посериозно :icon_mrgr: Само фората е што си го ладат поискусните играчи, си одржуваат форма само, не им е до влегување во прва лига. Во Охрид алфа и омега е само еден играч, Марјан Младеновиќ. Да има Вардар асален тренер и да играа посериозно, ќе славеа лесно во Охрид, ама го оставија дечково да си ги игра како сака, сто асистенции направи и милион слободни изнуди :icon_mrgr:
Другите се дрветина, со на Антиќ внукот Арсовски што им го даде МЗТ, или Бранко и Славиша Јанески :icon_mrgr: И антиката Михајловски го имаат во составот :D Ако Симиќ игра за Гостивар наредното коло, очекувам да го победат Охрид и тоа на гостински терен :icon_mrgr:
Кој Вардар,кој Охрид,Пелистер се најаки,само неќат да влезат прва лига годинава.:icon_lol:
Во последно не ни пратам кошарка,па не ни ги знам играчите,ама не заебавај уште од декември се прволигаши.Да имаше поасолни екипи,немаше да имат по 3 победи поќе од вториот.
Во секој случај изгледа салам газда начекале охриѓани.Стотина шлепери имал во Америка,а и ќе градел нова сала.Поарно тие да играт прва лига,него екипи како Пелистер,Вардар,Бест по 20.000евра буџет шо имат.

So vikas za ohrid deka imaat salam gazda aj so imaa plateno avtobus ili kombe da donesat ‘‘navivaci‘‘ zeni koi crekaa za niv tuku voci mi padna so si go snimaa natprevarot pa posle isto celo slavje itn...Vo site sportovi i site ligi ako ne se lazam samo skendija i vardar si gi snimaat natprevarite se drugo e boranija za zal :(

p.s.eve sega pobarav ne samo sto snimale tuku i davale direkten prenos na you tube protiv Pelister

Кој Вардар,кој Охрид,Пелистер се најаки,само неќат да влезат прва лига годинава.:icon_lol:
Во последно не ни пратам кошарка,па не ни ги знам играчите,ама не заебавај уште од декември се прволигаши.Да имаше поасолни екипи,немаше да имат по 3 победи поќе од вториот.
Во секој случај изгледа салам газда начекале охриѓани.Стотина шлепери имал во Америка,а и ќе градел нова сала.Поарно тие да играт прва лига,него екипи како Пелистер,Вардар,Бест по 20.000евра буџет шо имат.
За кој газда или фирма станува збор? ?

За кој газда или фирма станува збор? ?
Па некој Охриѓанец во Чикаго шо живеел. Имаше и интервју со него ваљда на некиј од охридските портали. Пред 3-4 недели беше излезено. Наводно силен бил чоекот, пред некој ден разбрав демек со бајаги шлепери во Уса баратал.

Еве го интервјуто.
http://www.ohridnews.com/vesti/92832

Последно уредено од модератор:
Сте изгубиле од Ангели викендов :tapp:
Гостивар изгуби од Охрид, откако воделе скоро цело време во дербито.

Сте изгубиле од Ангели викендов :tapp:
Гостивар изгуби од Охрид, откако воделе скоро цело време во дербито.
Zavrsi sesonata za nas nemame sansi za prva liga posle porazot od ohrid pa sega najverojatno petkoto igra samo so decata ;)

p.s.sega ostanva so vardar da gi precekame combat i to ke bidi za godinava :D

Zavrsi sesonata za nas nemame sansi za prva liga posle porazot od ohrid pa sega najverojatno petkoto igra samo so decata ;)

p.s.sega ostanva so vardar da gi precekame combat i to ke bidi za godinava :D
Ја спукаа работата со управата после поразот од Водњански, немам поим дали ќе навиваат полусезонава :D

Ја спукаа работата со управата после поразот од Водњански, немам поим дали ќе навиваат полусезонава :D
Гледам биле викендов Радовиш шо значи има теоретски шанси да ги видиме во Битола ;) инаку мие сме ги тепале лисиците со пет шест разлика потешко од очекуваното но за жал не знам некој дали беше да ги гледа да кажи како изигравме ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom