Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
:ija:
Aлоооооо Тодориќ,Даниловиќ и Јовановиќ што работи ти бре!!
Ова е голем МИНУС за Партизан.Се гледа дека незнаат што да донесат и како да работаат без Дуле.Тешко нас оваа сезона:se_ molamОвие гарант сеа и на тренинг ќе се затепаат а камоли на утакмица.Стварно незнам што ќе им е овој Катиќ:nesum:Или па слободен играч и ај ќе го земеме:uvo:Па добро бе барем сеа имате пари за трансфер да направите некој ама ништо од тоа секој гледа што повише да стави вџеб пари.

Дека е добар играч Катиќ, добар е, ама не знам шо ќе се дешава на тренинзи, пола тим го мрази :)

Значи ако го сметаме Катиќ за засилување во еден ден добивме две засилувања.И професионалниот дигач на трофеи Петар Божиќ го продолжил договорот за уште една сезона:pehar:
Она што ме загрижува е неиграњето на Џекиќ на утакмицата со Црна Гора.Дали некој знае зашто??Дали е тоа тактички или пак се работи за некоја повреда???:nesum:

Ново име кое се спомнува како замена за Бо, Џером Рендл. По некои клипови шо ги најдов, сличен е на Бо, само малку е понизок, а има многу подобар шут.

:ija:
Aлоооооо Тодориќ,Даниловиќ и Јовановиќ што работи ти бре!!
Ова е голем МИНУС за Партизан.Се гледа дека незнаат што да донесат и како да работаат без Дуле.Тешко нас оваа сезона:se_ molamОвие гарант сеа и на тренинг ќе се затепаат а камоли на утакмица.Стварно незнам што ќе им е овој Катиќ:nesum:Или па слободен играч и ај ќе го земеме:uvo:Па добро бе барем сеа имате пари за трансфер да направите некој ама ништо од тоа секој гледа што повише да стави вџеб пари.
Друже не ме заебавај,професионалци се тоа.
Така мислиш ти ќе се степаат на тренинг како мали деца,ништо страшно,поминало тоа и нема да има никакви тепачки ни слични работи.
И јас сум против трансферот на Катиќ ама тоа а,кога веќе е донесен со среќа нека ни е ,не е лош играч ама и не е нешто посебно,солиден центар!

--- надополнето ---

Значи ако го сметаме Катиќ за засилување во еден ден добивме две засилувања.И професионалниот дигач на трофеи Петар Божиќ го продолжил договорот за уште една сезона:pehar:
Она што ме загрижува е неиграњето на Џекиќ на утакмицата со Црна Гора.Дали некој знае зашто??Дали е тоа тактички или пак се работи за некоја повреда???:nesum:
Џекиќ играше вчера и тоа околу 30-тина минути.
0 поени имал цела утакмица,само 2 шута имал цела утакмица:uvo:
4-5 скока само и тоа,тапа.
Отвори на фиба прочепкај,ќе видиш :)
Митровиќ е многу стандарден,супер е тоа,и во Партизан играше добро кога и да влезе а и со репрезентација исто,браво.

Замена за Меккејлеб - Џером Рендл.

Има два клипа подолу на сајтот, ѕирнете ги ;) Ако дојди Џером, ќе имаме супер шутери. Изгледа ќе останиме без Кецман наредната сезона, треба да потпиши за Естудијантес. Ама тука се Клобучар, Милосављевиќ, Џекич, Божич... одлични шутери :) Џером ќе му одговара многу на Весели, забава ќе си праат :)

Друже не ме заебавај,професионалци се тоа.
Така мислиш ти ќе се степаат на тренинг како мали деца,ништо страшно,поминало тоа и нема да има никакви тепачки ни слични работи.
И јас сум против трансферот на Катиќ ама тоа а,кога веќе е донесен со среќа нека ни е ,не е лош играч ама и не е нешто посебно,солиден центар!

--- надополнето ---

.

Па токму поради ова ме изнервираа:uvo:
Ај да земевме некој анонимец па и да не се докаже ќе имавме секакво оправдување за тоа зашто сме го зеле.
Ама играч добро познат кој како што кажа и ти солиден да го земеш колку само да ја потполни празнината од други играчи :nenene:

--- надополнето ---

http://www.sportske.net/vest/kosarka/da-li-je-ovo-zamena-za-mekejleba-24571.html

Ако успеат да го донесат овој секоја чест
:zver: е човекот,само :raz: 1,77cm :raz:

Здраво!!Јас сум нов на форумов!!
Погледајте го само видео-во:

:olee:

[/COLOR]http://www.sportske.net/vest/kosarka/da-li-je-ovo-zamena-za-mekejleba-24571.html

:zver: е човекот,само :raz: 1,77cm :raz:[/QUOTE]

Абе и МекКалеб беше 1,80 па знаше некогаш и на центрите да им фати топка, а како што гледам и овој многу скока и има одличен шут :)

Па токму поради ова ме изнервираа:uvo:
Ај да земевме некој анонимец па и да не се докаже ќе имавме секакво оправдување за тоа зашто сме го зеле.
Ама играч добро познат кој како што кажа и ти солиден да го земеш колку само да ја потполни празнината од други играчи :nenene:

--- надополнето ---

http://www.sportske.net/vest/kosarka/da-li-je-ovo-zamena-za-mekejleba-24571.html

:zver: е човекот,само :raz: 1,77cm :raz:
Тоа ти е реалната слика,според мене Катиќ е тука некаде според квалитетот со Вранеш!!!
Вчера за у20 репрезентаицијата на Србија Аљоша Митровиќ еден од подобрите играчи :)

http://www.mondo.rs/s176520/Sport/Kosarka/EP_U-20-_I_Grcima_poklon_od_Srba.html

Значи Џекиќ пак разочарал:uvo:7поени:nesvest:
Све си мислев дека ќе биде нешто од него ама изгледа сум згрешил:toe:Дури некој го споредуваа со Величковиќ ама ништо и од тоа.
Додека пак Алекс Митровиќ е најголемо изненадување за сите.Со право го споредуваат како идеална замена за Трипковиќ.:salut:

Друже топ играч е ама не се замара многу,ме нервира тоа ама има огромен талент,ако му дојде паметот а се надевам дека ќе биде така има да биде и подобар од Новица верувај,иначе вчера изгубив 45 Е на утакмицата Украина-Србија а денес со грците ја имав ставено 20Е ,двете утакмици ги губат у последен напад ама тоа е!

Друже топ играч е ама не се замара многу,ме нервира тоа ама има огромен талент,ако му дојде паметот а се надевам дека ќе биде така има да биде и подобар од Новица верувај,иначе вчера изгубив 45 Е на утакмицата Украина-Србија а денес со грците ја имав ставено 20Е ,двете утакмици ги губат у последен напад ама тоа е!

Абе тоа да може да биде и подобар од Новица-Убица:pos:ама како што и самиот кажа не се замара многу тоа ме нервира.Треба многу повеќе да се труди за да дојде барем до нивото на Нове:toe:Нове првата сезона во Партизан играше исто како што игра овој во негова втора сезона во Партизан,додека пак втората ја играше одлично со што и го доби Прекарот Убица:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom