Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е.
Сега спасот го гледам во утакмицата на Маруси со Панатинаикос, само да не ја пуштат педериве!
Реално со Барселона тешко дека ќе можат да направат нешто повеќе.

Ќе ги победие ПАО и на Маруси, какво пуштање.

sto "navijaci" bevte be koga nemate 3 grama rezon u glavite.partizan sekako ke odi vo 1/4 finale! ke si tepa pao so marusi i kraj na programata!!! pojma nemate od sport,samo tresete ovde zeleni ko sto ve istrese denes zeljko zeleni!
p.s./ a atmosferata na vasite "strasni" grobari me potseti na reklama za "knor" supi ! 4/4 ko da imaa knedla u grlo! CISTA NULA BEA DENES!!! ...ama ne e lesno da se naviva koga ne ide a???...prerano se :pred:
ali aj ke ve spasi zeljko,zelimir opustete se,vecerva izedovte nervozi za cela godina...

Клинт ај врати си се на старата фора зошто навивате за Партизан/Звезда што луѓе ќе бевте !?!?1?!?!?1111

Мудрување не ти стои.

Идемо даље , НЕМА ПРЕДАЈЕ!

sto "navijaci" bevte be koga nemate 3 grama rezon u glavite.partizan sekako ke odi vo 1/4 finale! ke si tepa pao so marusi i kraj na programata!!! pojma nemate od sport,samo tresete ovde zeleni ko sto ve istrese denes zeljko zeleni!
p.s./ a atmosferata na vasite "strasni" grobari me potseti na reklama za "knor" supi ! 4/4 ko da imaa knedla u grlo! CISTA NULA BEA DENES!!! ...ama ne e lesno da se naviva koga ne ide a???...prerano se :pred:
ali aj ke ve spasi zeljko,zelimir opustete se,vecerva izedovte nervozi za cela godina...
пијан си ?

Алал вера за то како изигра Меккалеб денес, другите сите испод ниво. Очекувам Дуле да ги среди малце до 11ти, а и Панатинаикос да не изигра педерски против Маруси, како шо можев да слушнам, не се мирисале баш газдите на Маруси и Пана, па ваљда гледано и според ростерот, најреално ќе биди да победи ПАО. Секоја чест за навивањето, денес се покажа како се сака клубот во секој момент, не е битно дали победува, или губи:smir:

Не би се согласил дека Гробари беа лоши денес, далеку од таа твоја чиста нула. Стандардно издание за ЕЛ, бројност над капацитетот на салата и солидно навијање у текот на целата утакмица. Покушаваа да ги вратат играчите у игра у второ полувреме али не идеше. Пеењето исто беше океј, на крај поготово беше јака слика кога 10 минути се пееше ``и када не будеш први ти, и када се чују звиждуци, и да ћу Партизане знај, да те волим ја`` ... Тоа беше доказ за навијачката култура и големото срце затоа што знаат сите каква е состојбата со клубот и на никој не му падна на памет да си оди предвреме или нешто слично.

Секако дека може тоа да изгледа подобро искористувајќи некоја кореографија,парола итн. али се знае стилот на ГЈ кој полека почна да се менува ама со минимални чекори.

Слаба игра денеска на Партизан, посебно во второто полувреме, слаб процент на ударите за три, јаката одбрана на Пао на неколку пати ги принудуваше нашите да шутираат со звукот на сирената или пак од неизградени позиции, под кошевите бевме супериорни, но само кога беа во прашање скоковите, поени слабо... освен МекКалеб денеска, друг расположен за игра во Црно-белите немаше... се гледа дека Алекс Мариќ не е потполно опоравен и дека многу фали неговата форма од првиот дел во Евролигата... денеска Жељко му одржа лекција на Дуле и е еден од ретките тренери што му успеало тоа (иако сеуште во меѓусебните дуели Дуле 009 е подобар :wink:)... За ГРОБАРИ немам коментар, едноставно No.1 во Европа, цел натпревар го бодреа клубот, за на крај кога веќе се знаеше победникот, 10 минути ја пееја "И када не будеш први ти", и ми се насолзија очите ... Секоја Чест :cuc:

Сепак се надевам на пласман во 1/4 Финалето, и мислам дека Жељко нема да дозволи уште една бламажа и пораз од Маруси :smir:

http://www.mondo.rs/s162534/Sport/Kosarka/PAO_pokvario_crno-belu_zurku.html :(

2lkdu93.jpg

:cuc:

Никогаш не сум слушнала за резон во глава :uvo:

43:29 во скокови од кои 25:7 во напад.Јебига кога не иде на иде.

Абе сега кога не оди не оди.Сто пати топката од обрачот излезе.
П.С Пао го победува Маруси:wink:

040310k.jpg

[SIZE=-1]Дуле МАЈСТОРЕ !:vozbud:
[/SIZE]

мене мислите се некако ми одат на тоа дека Панатинаикос ќе му даде победа на Маруси последно коло,незнам оти ама се така мислам а нејќам да мислам на тоа :nesum:

мене мислите се некако ми одат на тоа дека Панатинаикос ќе му даде победа на Маруси последно коло,незнам оти ама се така мислам а нејќам да мислам на тоа :nesum:

Панатинаикос и Маруси се големи ривали во Гејција,не верувам да ја пуштат циганиве :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom