Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Барса во моментот прај забава на сред Атина, утре си ја решаваме сами судбината. И јас исто како Божиќ мислам дека е подобро да не се наметнува улога на фаворит, ама условите тоа го налагаат. Да се надеваме на најдоброто утре, и Дуле да го добие најдобриот подарок за роденденот.

Одлично,Маруси губат а тоа значи Партизан со победа оди понатаму :vozbud:.Очекувам утре нешто специјално од Гробари наменето за ДУЛЕ 009 и нормално он да им врати со триумф и пласман понатаму.

Одлично, Маруси изгуби, утре идеме на победа против ѓупците и да ја пројдеме групата. Среќен роденден на ЛЕГЕНДАТА Дуле Вујошевиќ и оваа година да ја освоиме Евролигата. :) Иначе и ја очекувам спектакл од Гробарите утре, едвај чекам да почне натпреварот.... :)

"Da me je neko pitao za prognozu rezultata pre početka Evrolige i samim plasmanom u Top 16 bih bio presrećan, ali mi smo kao skakači u vis, koji kad preskoče letvicu, granicu pomeraju još više", rekao je Dule...:D МАЈСТОРЕ :vozbud:

ПАРТИЗАН - Панатинаикос НАЈАВА... Секоја му чест на дечкото што го изработил ова :cuc::cuc::cuc:

Директен пренос на А2 :smir:

281vj7k.jpg

Мнооогу тешка утакмица ќе биде вечерва....
Се мислам дека и ние и Маруси до крај ќе ги изгубиме утакмиците,што ни одговара во потполност,ама па доколку тепаме вечер,мирно ќе ни биде до крај,плус ако се случи некое светско чудо Барса да ја победиме таму :) да бидеме и први:pos2:
Се бива,ама најважно е да пројдеме,од другата група,сеедно ми е со кого ќе паднеме,само Реал да го избегнеме !!!

значи вечерва мора да се победи Панатинаикос за сигурен пласман,значи сами решаваме за судбината,доколку се доживее пораз:nesum:ќе треба да чекаме други да решаваат за пласманот понатаму,а тоа ќе биде пораз на Маруси од Панатинаикос последно коло,што мене ми стои за неверојатно доколку на Маруси им треба победа за пласман се мислам дека ако дојде до тоа Панатинаикос ќе им даде победа на Маруси,а Партизан ќе треба да изненади со Барселона....ама прво да заврши вечерашниот дуел па ќе видиме шо е и како е :grobari:

колку сакав овоа да се повтори,ама и во Пионир нема да биде ништо помалце
:vozbud::vozbud:

Дуле Вујошевиќ, колекционерот на книги, слики... и трофеи:pos2:

Ајде за пола саат почнува лудилотооо:vozbud:,идеме на победа и само напред со најдобрите навивачи до победа ке биде лудо едвај чекам да почне:vozbud:,напред црно белиииии

со душа чекам да видам шо ќе му спремат ГРОБАРИ на ДУЛЕ за роденден :vozbud::vozbud:

Преносот ќе оди на РТС 1, не на двојката како вообичаено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom