Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Величкович не играше,не ни требаше,па нека се радуваат,ќе видат у Арена:wink:

Постигнат е договор помеѓу Партизан и Београдска арена,следните утакмици од Евролига Партизан да ги игра во арена,значи третата утакмица ќе се игра во арена,доколку биде потребно четврта утакмица исто така во арена ќе биде одиграна,ќе биде мноогу јако.

Постигнат е договор помеѓу Партизан и Београдска арена,следните утакмици од Евролига Партизан да ги игра во арена,значи третата утакмица ќе се игра во арена,доколку биде потребно четврта утакмица исто така во арена ќе биде одиграна,ќе биде мноогу јако.

Aјдеее една победа во Москва и ќе пука во Београдска Арена...аууу 20 000 народ,кога ќе загрми ДА ВОЛИМ ЦРНО-БЕЛЕ...:vozbud:

Ја идам на финале НЛБ лига..се надевам ќе биде Партизан-Цибона да грми!

Шта гробари раде кадa не идеееее
певају joш јаче све до побеедее..
и све паре света да ми пооонудее..
ја никад небих престао да волим те
а порука за мурију и судове
да може само к*рац да нам попуше
але але але але алееее алее!

Титулаа,титулаа славиче се титулаа Партизан је шампион.Малце загревање за утре. :)

Изгледа да је Лазме повређен под знаком питања је да ли ће бити спреман за сутрашњи меч.

Ајде вечер да изиграме најдобро што можеме,зашто и да не победиме иако ќе биде ептен тешко.

Ајде вечер одиме на победа во Москва во 18:15 часот :vozbud:...сега видов ќе ја нема ни на А1 ни на А2...ако има некој линк на нет да се гледа нека каже...:helou:

Ајде вечер одиме на победа во Москва во 18:15 часот :vozbud:...сега видов ќе ја нема ни на А1 ни на А2...ако има некој линк на нет да се гледа нека каже...:helou:

Абе шо збориш бе,па на А2 веќе два дена иде реклама дека у 18:15 ке ја даваат Партизан.

Абе шо збориш бе,па на А2 веќе два дена иде реклама дека у 18:15 ке ја даваат Партизан.

Па јас купив неколку весници и во програмата нема никаква најава за утакмицата...а и многу многу не сум уклучувал на А2 и не сум видел реклама,а ако ја даваат ќе биде одлично,извинете за грешката ама така пишува :vozbud::vozbud::vozbud:

NAPRED PARTIZAN, SRCE NA TEREN KAKO I SEKOGAS I SE E MOZNO.:vozbud::salut::salut::salut::salut::tv:

13-3 за цск 1 четвртина...многу слаба игра на партизан само 3 коша

Слабо прво полувреме...слаб процент на реализација и добра одбрана и од двете екипи,Трипкович и Величкович сега за сега се најдобри поединци кај Партизан...со добра одбрана и добар напад во вториот дел има шанса за победа.....ајдеее црно-белиии има време за изненадување во Москваааа :vozbud:

Едит: Ништо од изненадувањето во Москва по првиот натпревар...мноогу добра одбрана ама и мноогу слаб напад и реализација од поле за двете екипи...56:47 на крајот за ЦСКА...изненадување ќе се бара во четврток повторно во Москва :smir:

ајде ајде не е се изгубено....не одел нападот на ваа...ќе оди на другата и малце поборбено и по прецизно да се игра и нема кај да бегаат...сепак ЦСКА се екипа од елитата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom