Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Дражен , оф оф, не ви е лесно морам да признаам ...
Зашо се занимавате и јадете бурек за ствари за кои апсолутно немате појма ?
Само тоа не ми е јасно , али како и да е, продужете со лечење комплекси :vozbud:

Баш така беше,да му ебам се циганско.Затоа ГРОБАРИ му дадоа поклон што ке го памети цел живот кога дојде во Пионир да игра.И на крај се расплака како мало дете од 5 години циганчето и отиде кај Делии да ги поздрави само од инает,мајката негова да му ја ебам.Да знае друг пат со кого се заебава.Aма знаеме сите-ПИЧКИТЕ КАЈ ПИЧКИ ИДАТ ДА СЕ КРИЈАТ !!!!!!

Добро неможе да се споредува тоа што го направи Пекович и Гурович...Пекович играше за Партизан и отиде у потрофеен,подобар,побогат клуб,секој сака да напредува у кариерата...
се убо ама барем у некој друг да отидеше ај немаше да ми е криво...ама кај циганите отиде :nenene:

Дуле убица цигана:tv:

Во 20:00 часот играме со Лотоматика.Незнам дали ке игра Тепич поради повреда, но не ни е важно дали ќе победиме секако сме во FINAL8:toe:

Игра Тепич.4:9 за нас:toe:

Абе имало Гробари у Рим?
Дај нека каже некој што гледал.

Абе имало Гробари у Рим?
Дај нека каже некој што гледал.

Јас гледав малце и имаше така една бројка од 80 луѓе али имаше истакнато знаме на некоја подгрупа не успеав да прочитам али дечките навиваа во нивните можности со оглед на бројката.:salut:

Јас гледав малце и имаше така една бројка од 80 луѓе али имаше истакнато знаме на некоја подгрупа не успеав да прочитам али дечките навиваа во нивните можности со оглед на бројката.:salut:
Имаше навивачи на Партизан, но тоа се иселеници во Италија, кои истакнаа транспарент ГРОБАРИ ..... (не разбирам италијански :) ) Инаку Партизан не знаат да играат опуштено:toe: Во првата четвртина играа рамноправно, во втората внесоа играчи од втора постава играа со грешки (не е тоа опуштање) и резултатот беше ..... Али сепак е добро им дадоа шанса на другите играчи, а тоа е добро.

Па нормално беше,јас очекував ваков исход на утакмицата,одмарање на играчите,редно беше да одморат малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom