Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ--ПАРТИЗАН БЕОГРААААД!!!!!!!!!КАДЕ Е СЕГА ПЕКОВИЧ ГОВЕДОТО ДА МУ ЕБАМ ЦИГАНОТ

ЗНАЧИ НА ГРОБАРИТЕ НЕМА РАМЕН ВО НАВИВАЊЕ,НАЈБОЉЕ СЕ!!!!!!КАКВО НАВИВАЊЕ БЕШЕ ВО СИТЕ 4 ЧЕТВРТИНИ,СВАКА ЧАСТ:vozbud::vozbud::vozbud:

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ--ПАРТИЗАН БЕОГРААААД!!!!!!!!!КАДЕ Е СЕГА ПЕКОВИЧ ГОВЕДОТО ДА МУ ЕБАМ ЦИГАНОТ
Што бе јадете гомна само Пекович Пекович.... Што не јадете гомна за Обрадович ? Пекович е играч ипол, кога играше за Партизан живот оставаше на терен, тогаш беше добар, сеа плукајте по него.

Инаку добра партија, на Партизан оваа вечер, Тој коментаторот на Спорт Клуб ме изнервира упм цело време слаба партија на Пао та слаба партија. Па како може добра партија кога Партизан играше цврста одбрана, а и не се ова 20 000 илјади навивачи на Пао, ова се 22 500 навивачи на Партизан (така кажа коментаторот, иако капацитет на салата е 20 000 гледачи :toe: )

Што бе јадете гомна само Пекович Пекович.... Што не јадете гомна за Обрадович ? Пекович е играч ипол, кога играше за Партизан живот оставаше на терен, тогаш беше добар, сеа плукајте по него.

Инаку добра партија, на Партизан оваа вечер, Тој коментаторот на Спорт Клуб ме изнервира упм цело време слаба партија на Пао та слаба партија. Па како може добра партија кога Партизан играше цврста одбрана, а и не се ова 20 000 илјади навивачи на Пао, ова се 22 500 навивачи на Партизан (така кажа коментаторот, иако капацитет на салата е 20 000 гледачи :toe: )
Може да има разлики во играта ама кога се игра во Пионир или во случајов пред 23 000 Гробари во Београдска Арена. Никој не може да му даде на Партизан повеќе од 60 коша.

ПА ГО ВИДЕ ЛИ ТИ ПЕКОВИЧ ШТО ИМ ПРАВЕШЕ НА ГРОБАРИ БЕ-ГИ ПРОВОЦИРАШЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ БЕЗ ПРЕСТАН,СТАВАШЕ ПРСТ НА УСТА КАКО ДЕМЕК АЈ ЌУТЕТЕ СЛАБИ СТЕ.АКО ГО ОСТАВАШЕ СРЦЕТО НА ТЕРЕН,НЕ ТРЕБАШЕ ТАКА ДА ИМ ВРАТИ НА ГРОБАРИ И НА КЛУБОТ ШТО ГО НАПРАВИ ИГРАЧ.

Браво за победата,ГРОБАРИ немам збор едноставно најдобри!!!
Иначе за утакмицата кога дојдовме на +13 имавме напад утна зицер Лазме,идниот напад исто на +13 Рашиќ бунар,и претходно имаше 2-3 изгубени,мораше порано да го извади зашто кога бевме на+13 можеше многу лесно да се направи мини серија и да бидеме подобри у меѓусебен дуел,ама тоа е што е пак одлична партија.

ПА ГО ВИДЕ ЛИ ТИ ПЕКОВИЧ ШТО ИМ ПРАВЕШЕ НА ГРОБАРИ БЕ-ГИ ПРОВОЦИРАШЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ БЕЗ ПРЕСТАН,СТАВАШЕ ПРСТ НА УСТА КАКО ДЕМЕК АЈ ЌУТЕТЕ СЛАБИ СТЕ.АКО ГО ОСТАВАШЕ СРЦЕТО НА ТЕРЕН,НЕ ТРЕБАШЕ ТАКА ДА ИМ ВРАТИ НА ГРОБАРИ И НА КЛУБОТ ШТО ГО НАПРАВИ ИГРАЧ.
Дај бе тргни го каменот од Caps Lock.
Инаку мене ми недостига пионир, инаку ова е иднината на Партизан...

ooo честито победа на сите гробари!!

22 567 гледалаца, што је за преко 4000 више од досадашњег рекорда

Следеће коло побеђујемо лотоматику, а уникаха панатанаикос и заслужено први.

Се на се добро изигра Партизан заслужена победа беше ова.

Еве без капс-лок,не се нервирај одма.:salut:

22 567 гледалаца, што је за преко 4000 више од досадашњег рекорда

Следеће коло побеђујемо лотоматику, а уникаха панатанаикос и заслужено први.

Partizan came out on top over Panathinaikos 63-56 in an epic Group G battle in front of a record 22,567 fans on Thursday at Belgrade Arena in the Serbian capital.

Пекович не е некој провокатор, гробарите го знаат тоа затоа не пееја навредливи песни.

Тешко дека тоа ќе се деси,не верувам дека Панатинаикос ќе испушти победа за прво место со Уникаха дома,ама се е во игра ќе видиме што ќе биде.

ти другар ако си навивач на циганите и сеа ти е криво шо Партизан е најдобар и шо Гробари се нај ненормални немора да кажуеш прикаски....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom