Ѓорче 1932
тој сум...
САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ--ПАРТИЗАН БЕОГРААААД!!!!!!!!!КАДЕ Е СЕГА ПЕКОВИЧ ГОВЕДОТО ДА МУ ЕБАМ ЦИГАНОТ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бе јадете гомна само Пекович Пекович.... Што не јадете гомна за Обрадович ? Пекович е играч ипол, кога играше за Партизан живот оставаше на терен, тогаш беше добар, сеа плукајте по него.САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ--ПАРТИЗАН БЕОГРААААД!!!!!!!!!КАДЕ Е СЕГА ПЕКОВИЧ ГОВЕДОТО ДА МУ ЕБАМ ЦИГАНОТ
Може да има разлики во играта ама кога се игра во Пионир или во случајов пред 23 000 Гробари во Београдска Арена. Никој не може да му даде на Партизан повеќе од 60 коша.Што бе јадете гомна само Пекович Пекович.... Што не јадете гомна за Обрадович ? Пекович е играч ипол, кога играше за Партизан живот оставаше на терен, тогаш беше добар, сеа плукајте по него.
Инаку добра партија, на Партизан оваа вечер, Тој коментаторот на Спорт Клуб ме изнервира упм цело време слаба партија на Пао та слаба партија. Па како може добра партија кога Партизан играше цврста одбрана, а и не се ова 20 000 илјади навивачи на Пао, ова се 22 500 навивачи на Партизан (така кажа коментаторот, иако капацитет на салата е 20 000 гледачи)
Дај бе тргни го каменот од Caps Lock.ПА ГО ВИДЕ ЛИ ТИ ПЕКОВИЧ ШТО ИМ ПРАВЕШЕ НА ГРОБАРИ БЕ-ГИ ПРОВОЦИРАШЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ БЕЗ ПРЕСТАН,СТАВАШЕ ПРСТ НА УСТА КАКО ДЕМЕК АЈ ЌУТЕТЕ СЛАБИ СТЕ.АКО ГО ОСТАВАШЕ СРЦЕТО НА ТЕРЕН,НЕ ТРЕБАШЕ ТАКА ДА ИМ ВРАТИ НА ГРОБАРИ И НА КЛУБОТ ШТО ГО НАПРАВИ ИГРАЧ.
22 567 гледалаца, што је за преко 4000 више од досадашњег рекорда
Следеће коло побеђујемо лотоматику, а уникаха панатанаикос и заслужено први.
ти другар ако си навивач на циганите и сеа ти е криво шо Партизан е најдобар и шо Гробари се нај ненормални немора да кажуеш прикаски....Што бе јадете гомна само Пекович Пекович.... Што не јадете гомна за Обрадович ? Пекович е играч ипол, кога играше за Партизан живот оставаше на терен, тогаш беше добар, сеа плукајте по него.
Инаку добра партија, на Партизан оваа вечер, Тој коментаторот на Спорт Клуб ме изнервира упм цело време слаба партија на Пао та слаба партија. Па како може добра партија кога Партизан играше цврста одбрана, а и не се ова 20 000 илјади навивачи на Пао, ова се 22 500 навивачи на Партизан (така кажа коментаторот, иако капацитет на салата е 20 000 гледачи)