- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 585
- Поени од реакции
- 1
ти си скроз отиден.....ja sam u dusa za partizan sekoja nedela so privaten avion odam za belgrad i gi gledam a ako igraat na gosti od belgrad so timot zardno:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти си скроз отиден.....ja sam u dusa za partizan sekoja nedela so privaten avion odam za belgrad i gi gledam a ako igraat na gosti od belgrad so timot zardno:pos2:

abe so se zamarate so partizan i zvezda gledajte mak.basket i nba![]()

тепавме 30 со Војводина
Звезда изгуби 20 разлика од Војводина и толку е сега се враќа во нормала ситуацијата,се на свое место:helou:

Кога последен пат Партизан играл официјална утакмица во Македонија, момак ти си се држел во пенисоидниот орган на татко ти и си си викал сам на себе, Држ се Вац, ако излезеш сега, од тебе човек никогаш нема да биде, и ги условуваш како да си дел од нив 

Brat za ova ti pustam raka!Jas ko gi vidov slikite,gi otkazav grobari,sega samo klubot si go bodram!KAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME:
KOSOVO E SRBIJA MAKEDONIJA E GRCIJA
I NIE KE NAVIVAME ZA NIV?????
EPA GROBARI MOI MILI SRBIJA OSTANA BEZ KOSOVO I GRCIJA OSTANA BEZ MAKEDONIJA
I VIE KE OSTANETE BEZ TITULA
од мене човек дали ќе биде е моја работа!Тепавме, во прво лице...а само 16 години имаКога последен пат Партизан играл официјална утакмица во Македонија, момак ти си се држел во пенисоидниот орган на татко ти и си си викал сам на себе, Држ се Вац, ако излезеш сега, од тебе човек никогаш нема да биде, и ги условуваш како да си дел од нив
Да го симпатизирате можам да сфатам, ама да го кажувате во прво лице, колку и да се обидувам, никогаш нема да ве сфатам![]()
се се ама за титулата си грешка,плус види на некоја од претходните страни ќе видиш дека само на Паок навивачите имаат ставено такво знаме,Гробари имаат ставено грчко знаме а такво нешто немаатKAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME:
KAKOV PARTIZAN BE TIE NA TRIBINA KE ZAKACUVAAT ZNAME: