Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
а и тие шо немаат ќе гледаат тука..

http://atdhe.net/10431/watch-partizan-belgrade-vs-olympiacos

п.с.ја ни тука не ќе да гледам пошто у минус сум со нетов од 05.11:tapp: ма ако ја гледам гледам ако не не...нека ги тепаат па и да не гледам нема да ми е мака...само нека тепаат :vozbud:

Мислам дека ќе изгубиме,многу сум некако скептичен со овој тим што го имаме,јас оваа сезона за успешна би ја сметал и само со домашна лига освоена,без Јадранска,за Евролига не правам муабет...
Среќно црно-бели!!!

Нема да биде реално ако очуваме победа.Сепак Олимпијакос е еден од кандидатите за освојување на Евро Лигата,а ние имаме екипа која 1 година игра заедно:toe:

Хохохох одлично се држиме.19:19 по првата четвртина.Рашич 10 поени:vozbud::vozbud:

добро се држат 38-43 на полувреме...нека запнат малце второ и има шанси да се добијат гејциве

е овоа се бараше..борбена игра да се гине за секоја топка..ајмо ПАРТИЗАНЕЕЕ

InF3cTeD на која програма гледаш или на стримови... јас само на livescore го пратам резултатот :smir:

ах ах лошо лошо...Весели надвор од игра со 5 лични,Марич има 4,Мек Калеб 4..

СЕГА САКАААМ ОДБРАНАААААААААААААААААААА!!!АЈДЕ ГРОБАРИИИИИ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ТОООООООООООО!!!!Ги ебавмеееееее!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ПАРТИЗАААН ШАМПИОН!!!:vozbud::vozbud::vozbud:ГРОБАРИ!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Браво бе гробари браво бе партизан така се игре...тимска игра свака им част на сите...сега со таа победа по друго ке биде...ке се свестаме и одаме понатама

OOOOOOOOOOOOOO Партизанеееее волимоооо тееееееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom