Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
да да изјавил Вујошевич изјави дека требало и морало подобро да одиграат од тоа шо одиграле,но сепак Денвер се квалитетна екипа со одлични физички предиспозиции

Во сабота играме со ФМП.Очекувам победа и тоа со голема кош разлика.Знам нема да ме изнервираат како фудбалерите.:toe:

Може да биде и тесна утакмица,битно е да се победи дали со 1 или со 30 разлика сеедно ми е:)

Не е страшно да се изгуби со НБА лигаш за оваа млада екипа на КК Партизан со уште два нови играча (плеи и крилен центар) се очекува да се повторат успесите од предходните сезони на чело со доктор Дуле.

Klivs novi plej Partizana?

14519085854acb19f8c8565691577548_big.jpg

Najavljeno pojačanje Partizana na poziciji broj „jedan“ mogao bi da bude bivši plej Kingsa, Sijetla, Uniksa i Panioniosa, Matin Klivs.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Така пишуваат нивните медиуми а на четворка се очекува Огнен Ашкрабиќ, поранешен репрезентативец последен клуб што играл е Триумф во Русија.:vozbud:

се молат навивачите на Партизан да не ставаат вакви вести туку истите да ги праќаат по ПП на другите навивачи да не дојде до возбуда и разочарување кај комшиките :pos2::pos2:

Еве поклон стрим од *комшиките* , па на кој му се чека до 4.30 нека повели да ја докаже лојалноста кон клубот ...

пс...не гарантирам за исправноста на линкот :smir:

Ова е у превод ако си луд чекај:)
Не е сигурен линкот а и времето е катастрофа!
Нека си изиграат поштено момците па што биде нека биде,никој не бара победа од нив:)

и така ја си чекам да дојде саатот и да си гледам кошарка...ако има некој шо ќе седи да гледа нека повели на мсн на муабети ;)

Изгубивме 31 разлика.Но тоа не е битно сепак тоа е НБА екипа.Најдобар кај нас Весели со 16 поени за 27 минути.:helou::helou:

Весели закуцал преку Стадемаер.Само да излезе клипче да видиме како го засрамил.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Изгубивме 31 разлика.Но тоа не е битно сепак тоа е НБА екипа.Најдобар кај нас Весели со 16 поени за 27 минути.:helou::helou:

Весели закуцал преку Стадемаер.Само да излезе клипче да видиме како го засрамил.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Имаш клипови на Партизан нет под форум отвори КК Партизан 2009/2010 и гледај и уживај.:tv:

Феникс Санс - КК Партизан 111:80 (20:19, 35:15, 34:24, 20:22)

Partizan: Vesely 16, Rakocević, Marić 14, Kecman 9, Rašić 12, Đekić 2, Vrаneš 2, Božić 2, Milošević 9, Sinovec 2, Mitrović 4, Lešić 4, Lučić 2, Bešović 2.

Phoenix Suns: Hill 10, Stoudemire 12, Frye 10, Richardson 15, Dragić 16, Dudley 14, Barbosa 8, Amundson 8, Dickau, Clark 8, Tucker 4, Powell 4, Grifin 4, Lopez 2.

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=313

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom