Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
21 век, само на денот на утакмицата се продаваат карти. Организација ужас.
Институција!
Вил Хачер аааааааа!!!!
@CaptainClutch не знае Наркос а? [emoji16]
ХЕЧЕР е играчиштеееее!
Луковиќ не закуца ни 1х не му дизај цену
Ако е он најбитан онда до курца,да се угасимо у исти тренутак
За Драгичевиќа е тачно дека се шушка,али шансе да потпише су помали од 10 процента ( не ми работи тој дугме на тастатуру,као ни друга заграда ]
За Павловиќа не е тачно дечко погоре што напиша,значи нема никакав контакт сас њега.
Робинсон полка га губи кредит,ако најдемо некоју бољу замену ке биде супер.
Неопходан е играч на 5,ако сакамо да претендирамо за највисок пласман.
Новица ке биде ОК не сумњам у њега.
И за крај,Стевче 300 миле мајке да ти ебу,го*но политичко,ке печалиш к*р мој, ке има само 200-300 Гробара и 100 пријатела на клуб на КСК меѓу кои и најблизак род на играчи.
Зш реално да причамо ретко кој може да издвои 300 ден + пут,за мене не е проблем,ама нажалост многи други ке бидев спречени кои стварно не можев толко да си дозволив.
ХЕЧЕР е играчиштеееее!
Луковиќ не закуца ни 1х не му дизај цену
Ако е он најбитан онда до курца,да се угасимо у исти тренутак
За Драгичевиќа е тачно дека се шушка,али шансе да потпише су помали од 10 процента ( не ми работи тој дугме на тастатуру,као ни друга заграда ]
За Павловиќа не е тачно дечко погоре што напиша,значи нема никакав контакт сас њега.
Робинсон полка га губи кредит,ако најдемо некоју бољу замену ке биде супер.
Неопходан е играч на 5,ако сакамо да претендирамо за највисок пласман.
Новица ке биде ОК не сумњам у њега.
И за крај,Стевче 300 миле мајке да ти ебу,го*но политичко,ке печалиш к*р мој, ке има само 200-300 Гробара и 100 пријатела на клуб на КСК меѓу кои и најблизак род на играчи.
Зш реално да причамо ретко кој може да издвои 300 ден + пут,за мене не е проблем,ама нажалост многи други ке бидев спречени кои стварно не можев толко да си дозволив.
Ајде да се вклучам и јас на темава. Почетокот на сезоната подобар од очекуваното.
Хачер е навистина полн погодок. Сме немале ваков плеј уште од Бо. Вања конечно покажува знаци на живот. Ратковица ми е откровение на сезоната за сега. Синоќа немаше добра утакмица али дечкото е навистина плеј во правата смисла на зборот, ни фалеше играч како него во претходните неколку сезони.
Ни фали тешка петица. Мајстор и Лукович се добри али дефинитивно ни фали месо во рекетот. Со уште една петица и плус подобар Робинсон (или негова замена) можеме да им ги поматиме сметките на циганите.
Убица не е у форма али ќе се среди тој не сумњам. Бирча добар. Андрич и Врабац се добри role играчи.
Ова е можеби еден од послабите ростери во последните години ама Џиле може да го извади максимумот така што немам грижи. Идеме у понеделник до 4-0.
Инаку, кој ќе оди на утакмицата? Јас одам 100% па да прашам кај ќе бидеме ние Гробарите за да знам за кај да купувам карти.
Друже Ротквица ичер беше урочен и затој слабо играИначе земи за блок 1, 2 или 3
![]()
Пошто идам од Струмица, мислиш дека ќе можам да купам карти на врата или пак у понеделник пред утакмица?
Ќе можеш 100%, секако пола сала празна ќе бидеИдам и јас на тие блокови, со МЗТ бев со другарка шо е за нив и болно грло, али понеделник треба да се пее
![]()
Кој и cac што ке идете од Куманово?