Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Победа!!! браво за дечките и со нова петорка повторно ќе одиме само напред!

Клипот горе се згазив Гист си игра хахах ќе се навикнат на ова има време :)

Да не има некој, некоја информација за Дуле? Дали ќе му се понуди да се врати во Партизан или не? :)

браво и само браво за момците... 4:2 досега...
почна нигерите да играа под наши ноти.... ЈЕДАН ЈЕ ПАРТИЗАН!!!

--- надополнето ---

Да не има некој, некоја информација за Дуле? Дали ќе му се понуди да се врати во Партизан или не? :)

нека одмори малку сега... ќе дојде времето ќе се врати Дулета :)

Нема никаква информација за ова иако незнам дали и раководството на клубот би го ставил веднаш за нивни тренер највероватно ќе почекаат после оваа сезона.

И Дуле сеа си ја чука главата зошто замина од Партизан....
Не знам шо се случува со ЦСКА,кој состав го имаат....некако нелогично ми е таков гигант да губи од кој стигни во Евро Лига....
Кај и да е ќе го избркаат од Русија....не ми се верува да ја истурка цела сезона таму....
Добро би било да се врати назад во клубот каде шо постигна неверојатни успеси..

И Дуле сеа си ја чука главата зошто замина од Партизан....
Не знам шо се случува со ЦСКА,кој состав го имаат....некако нелогично ми е таков гигант да губи од кој стигни во Евро Лига....
Кај и да е ќе го избркаат од Русија....не ми се верува да ја истурка цела сезона таму....
Добро би било да се врати назад во клубот каде шо постигна неверојатни успеси..

Го избркаа веќе. После поразот во Милано од Армани, му дале отказ на Дуле. Затоа и прашував да не има нешто.

Пораз од Раднички 5 разлика,тапа бре,5 порази од 9 кола,толку утакмици немаме изгубено за 2 сезони во НЛБ,МОРА да се тепа се живо бе у таа лига.

Колку подобро ни оди во Евролигата, толку полошо ни оди во NLB. Срамен е овој пораз од Раднички. До минатата сезона Раднички можеше само да сонува дека ќе го победи Партизан. Исто така сметам дека управата во многу лошо време се сети да прави промени. Таман се воигра екипата а тие го отпуштаат Лафајет и го доведуваат Куртис Џерелс. Не велам дека вториов е лош кошаркар, меѓутоа вакви промени не се прават пред најважните мечеви за пласман во топ 16.
И да, ако планираат кошаркарите да играат на final 4 во NLB крајно време е да почнат да победуваат.

Куртис не е лош во таа лига....ќе го видиме колку е квалитетен во Евролига

Факт е дека новиот плеј е поквалитетн од Лафајет и ќе го покаже тоа се надевам,а за фајнл фор за НЛБ ќе играме сигурно,не се секирајте :)

Висок пораз од Химки со 92-65... Идемо даље, скоро сигурно сме во Топ 16 фазата :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom