Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
SVETO IME JE VECNO ZIVE4E PARTIZAN ALEEEEE
PARTIZAN ALEEEE
TANATANANTAANANNANANANANANANNANAN PARTIZAAAAAAAN

One more to final four:vozbud:

Партизан го доби она што го сакаше. 2-1 во победи во преполната Арена. При ваква атмосфера едноставно не е можно да се загуби.

"Ово је само прво полувреме, друго се игра у четвртак... Задовољан сам. Утакмицу је одлучила велика борбеност играча. Цела Европа је могла да види ову сјајну атмосферу", рекол после мечот Вујошевиќ.

Да не ја тупам многу, во четврток ќе славиме пласман на final-four, а до тогаш уживајте во сликите од натпреварот.
arena.jpg
arena-1.jpg
veseli.jpg
112.jpg
1.jpg
11.jpg
1111.jpg
12.jpg
2.jpg
111.jpg
22.jpg

ТООООООООООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
И во четврток ке ги победиме Макаби,и одиме во Париз!!:vozbud::vozbud:
ПАРИЗ СПРЕМАЈ СЕ СТИЖЕ ЦРНО-БЕЛА АРМИЈА :vozbud::vozbud::vozbud:

Да не беа 22.830 ? Ма шо ги ебеш 50 души +- битно повторно го срушивме.Белки у четврток паќ ќе падне :)

ajde neka ni e 4estita pobedava ideme na fanjal forot vo pariz :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
zal mi e so nemozev da ja gledam utakmicava bev izlezen ama ko vidov doma deka pobedile se vvozbudiv 5000000000000000:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: a i baska toa na sportksa fativ 20 000:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ауууууууу каков ден денеска,феноменален помин со баварска екипа,победа на Баерн Минхен и победа на ПАРТИЗАН,овоа е нешто најубаво во животот мој....се осеќам како син да ми се родил

Официјално во Арена биле присутни 20.783 гледачи а не официјално околу 23.000.Честитки за големата победа а за фајнал 4 потребна ни е уште 1 победа што по играта прикажана вчера е голема реалност. Макаби вчера не можеше да игра како што мислеше дека ке игра бидејки не му беше дозволено од страна на доктор Дуле и неговата дружина. Во четврток очекувам нов рекорд на Арена и победа за Париз а таму веке се е можно.:vozbud:Дуле 009

Победа и на теренот и на трибините :vozbud::vozbud:

Koje je omiljeno dugme trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića na tastaturi? F4 :pos2::pos2::vozbud:

Тоа Куманово ги приметив синоќа само не знав кого да го прашам што му значи.Дојдоа од Куманово подршка во Белград?
Честито победа најпрво,атмосферата фантастична како и на секој натпревар,ајде уште малку па радоста да биде целосна.
ФАЈНЛ Фоур:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom