Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не ги тепаме ови 20 разлика у Пионир...:helou:
Прво полувреме топката не влегуваше во кошот незнам што беше работата.Барса изигра за нас што го победи Пао.
П.С Браво за ДУЛЕ :vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

http://www.dailymotion.com/video/xc40zb_dule-god-vujosevic_sport

пс... и мал поклон од мене до Мариќ, за брз опоравак. Да не се рече дека Звезда тепала а ККП бил без Мариќ. . .

819.jpg

Пренос вечер од Партизан - Звезда слабо некако ?!

Очекувам денес неизвесна утакмица ама се надевам и дека ќе тепаме,првата ја изгубивме од рома 76-73!!

vaczmaj, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

се регистрирав и еве што ми покажува...
што е ова знае некој?

Очекувам денес неизвесна утакмица ама се надевам и дека ќе тепаме,првата ја изгубивме од рома 76-73!!

vaczmaj, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

се регистрирав и еве што ми покажува...
што е ова знае некој?

Еве и кај мене

GrobarMKD, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Log Out Home

Тоа е затоа што од десна страна има едно банерче со назив ВИП.
Треба да сте членови на форумот подолго време, да имате не знам таму некои ствари за да може да гледате.
Само одредени членови ќе може да го гледаат преносот, за останатите тука е спортал.рс :wink:

Ајде Малку Подгревање На Атмосфера :wink:

Сад Че Стока Да Вас Набије, Триес Разлике, Пичке Циганске !!! :vozbud:

Недела Је Сванула У Срце Ме Ганула, Он Јој Прстен Предаје Нимало Се Не Каје... Застани Сунце Не Сујај Му, Молим Те Данас Не Пријај Му, Лијте Кише, Ладне Воде, Звезда Оде, Звезда Оде!!! :wink:

Ево Банке Цигане Мој !!! :)

Ајде стварно постирајте линк да се гледа натпреварот :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom