Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ако дојде и стефан да се опорави марко со маркец и џиги нинкович ја мислам дека овие деца има да ПУНАААААТ!!!!!По мое мислење таков квартет партизан никогаш немал.Млади желни за докажување и само да се сочуваат од повреди па тоа е тоа шо му треба на партизан каков едуардо какви бакрачи.
И ова мора да се видемишоооо краљинааааа!!!
![]()
Рнич ќе си оди сигурно така да ете шанса за Остојич добар играч е според мене а гледам ќе барале замена за Рнич да игра во тандем заедно со Иванов мислам дека ја имаме замената но ако може да се земе квалитетно засилување сега за квалификацииве ќе ни дојде добро.Башка лошо ќе биде без Камара,Дијара,Бабович и томич ако си одат сите ќе биде премногу тешко да се направи во ЛШ.
Што кур ми глумите бре партизан црвезда и што фаци сте ако навивате за србите ?????????? Наместо за македонски клуб да навивате глумите лудило клошари сте сите предавници !!!!!!! и македонска лига ке се праеле .... со кој ? со предавници?
Што те боли тебе ку*от за кого ќе навијам ја беШто кур ми глумите бре партизан црвезда и што фаци сте ако навивате за србите ?????????? Наместо за македонски клуб да навивате глумите лудило клошари сте сите предавници !!!!!!! и македонска лига ке се праеле .... со кој ? со предавници?