Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Управа Напоље !!! Ти Си 1. Тренер Станоје Станоје (y) Аврам Го Хоме !!!!
556318_270056943074813_270052719741902_611663_555229984_n.jpg

Значи кој вика дека 180 мин ТЕЖОК БУНКЕР неможеш да имаш добар резултат??Па тај ни је нормалан то могу само цигани.
ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ПОНОВО ИСТАТА УТАКМИЦА БРАВООО!!:drk:
УПРАВА НАПОЉЕЕЕЕ

Posted by WebGazda in Baner, Fudbal
Sa ovim porazom se završava i naš prekid protesta protiv Dragana Đurića i bahate uprave. Govna u upravi, koja su oterala sportskog direktora i trenera i doveli ovog pajaca će uskoro videti ono što ni u snu nisu pomišljali da znamo i posedujemo!
AJ BAS DA VIDAM DAJ BOZE

Незнам што да кажам стварно, шанси, шанси , шасни .... тоа е немавме среќа, но не може на тоа да се вадиме.Само еден е крив за сето тоа што ни се случува - УПРАВА НАПОЉЕ !!!!

Се смирив малку од малку, па да напишам некој збор за натпреварот...

Цела ноќ и еве цел ден не склопив око поради овој натпревар, на секоја помисла на натпреварот кожа ми се ежеше, љубов, љубов...

Ама го*ната преплатени (тие од управа и само еден играч, Рниќ кој го занејќеав до немај каде) не мислат така... Си ги ладат во ложите, по канцеларии, а некој стресови ќе добива уште на млади години, ѓубирња... Го имам кажано моето мислење за Грант, неутрален сум, го сакав Станоје за тренер, но што е тука е... Немаме мотиватор во екипата, како што тоа беше Станоје, Грант има добра визија, но нема мотивација...

Не е крив Грант, неможе да влезе тој на стадион и да ја шутне топката во гол... Шанси колку сакаш, како да го гледав натпреварот на Маракана снимка, шанси, шанси, нема реализација... Звезда од четири шанси (една полушанса) постигна два гола, перфект...

Диара себичен, покрај тоа и несконцетриран во завршницата... Маркец како да го зарекоа во зимскиот преоден рок, секој ден беше поврзуван со светски екипи, и од тогаш навака не е погодил статива, а да не збориме за гол...

Рниќ, Оди си... И ти, и тој шнајдерот што те доведе... Грант, дај им шанса на Андерсон или Станковиќ, овој ми зема 10 години од животот... Продадено копиле, секое дерби или добива црвен, или прави почетнички киксови, што ни пионер не би ги направил, а при тоа штети на екипата...

И да, Купот е изгубен, да се свртиме на првенството, преку него се играат квалификации за ЛШ, не преку Купот... Не дека не е битен Купот, но во ракав го имаме побитното ;)

Гробари денеска одлични, фул беше и Исток и Запад, бакљада одлична... Ако најде некој подолго видео, нека го постави... На почетокот имаше пак мал конфликт на Југ, само незнам кој...

П.С. Не болат толку 180 минути, колку што боли 5 години :D

стварно сеа коа те прочитав ми текна на Андерсон..го донесоа како засилување а не игра..шо е проблемот

стварно сеа коа те прочитав ми текна на Андерсон..го донесоа како засилување а не игра..шо е проблемот

Па Крле го донесе Андерсон, на почетокот беше повреден, потоа се опорави, играше и постигна и гол-два, ама од смената на Станоје и Крле, никаде го нема... Само тие од управата знаат што е работа...

Уште ова фалеше, после Шчеповиќ... :confused:
http://www.mondo.rs/s240694/Sport/Fudbal/PARTIZAN-_Kraj_sezone_za_Eduarda.html

Еве нешто за тепачката денеска, значи не била меѓу Гробари, но да почекаме утре, бидејќи ова се првични информации...

“Šedouzi” tukli navijače Milana!

Tuča na jugu uoči utakmice nije bila između grobara, već je pesnicama ukazana "dobrodošlica“ tifozima, koji su na derbi stigli na poziv jednog od legendarnih vođa Partizanovog juga Čegija
Tuča na južnoj tribini Partizanovog stadiona uoči revanša polufinala fudbalskog kupa sa Zvezdom nije izbila između grobara već su, kako nezvanično saznajemo, pripadnici navijač
ke grupe crno-belih “šedouz“ pesnicama poželeli “dobrodošlicu“ Milanovim navijačima, koji su došli u uzvratnu posetu grupaciji “40+“, odnosno njenom vođi Čegiju.
Podsećamo da je jedna od legendarnih glava Partizanovog juga bio gost tvrdog jezgra Milanovih navijača na utakmici “rosonera“ s Barselonom na “San Siru“ u Ligi šampiona. Dvadesetak italijanskih tifoza iskoristilo je “večiti derbi” za revanš posetu, ali se nisu dobro proveli na beogradskom stadionu.
“Šedouzi“ su se očigledno poveli principom “prijatelj moga neprijatelja i meni je neprijatelj“, stavljajući Milanezima na znanje da nisu dobrodošli na južnoj tribini.
Nasilničko ponašanje prema njima nije dugo trajalo. “Šedouzi“ su im svojevrsnim blic krigom objasnili ko je gazda i šta misle o njihovoj poseti. Policija nije intervenisala.

Управа Напоље !!! Ти Си 1. Тренер Станоје Станоје (y) Аврам Го Хоме !!!!
556318_270056943074813_270052719741902_611663_555229984_n.jpg

Што ти е Аврам крив што принцезиве од девет стопостотни шанси неможат гол да дадат?

ЈНА е суспендиран за натпреварот против Јавор поради нередите на дербито, и ќе се игра без публика... :confused:

Почетокот лош, крајот да се најежиш... 0-2 резултат, а сите во еден глас "Где год ти да играш"... :vozbud:

кој се фацине шо ринеа низ југ...се живо им се тргна од патот

кој се фацине шо ринеа низ југ...се живо им се тргна од патот

Шедоуси (Shadows) им се пуштиле на Таљијаните :) (навивачи на Милан биле на гости кај подгрупата на Гробари 40+, каде Чеги Легенда е воџа), незнам поради која причина, и 40+ се умешале тука да ја расчистат и смират работата... Страшна екипа :)

гледам и забранетиве ги јадеа италијаниве...викаа на италијански нешто....оти така?ем нагости ги викаат ем ги тепаат:eek:

гледам и забранетиве ги јадеа италијаниве...викаа на италијански нешто....оти така?ем нагости ги викаат ем ги тепаат:eek:

Несогласување... Чеги беше повикан да помогне околу кореографијата од страна на навивачите на Милан, и овој за возврат ги поканил на ова дерби... Не дека имаат нешто братски Курва Суд и Гробари... Ваљда некое недоразбирање и толку треба...

И све пијано, и све дрогирано, за Партизан навијамо :D

Што ти е Аврам крив што принцезиве од девет стопостотни шанси неможат гол да дадат?
И Аврам и Рниќ да ги нема од Партизан !!! Имавме многу шанси ама така било пишано :(
Еве доказ зошто да го оди Аврам ...
532867_359534034084575_111894385515209_898119_585498302_n.jpg

И Аврам и Рниќ да ги нема од Партизан !!! Имавме многу шанси ама така било пишано :(
Еве доказ зошто да го оди Аврам ...
532867_359534034084575_111894385515209_898119_585498302_n.jpg

Јак доказ друже, ме утепа во поим. Аврам да играше од 9 чисти шанси ќе дадеше бар еден гол . Кривицата не е кај него. Како можат на Војводина во едно полувреме 4 гола да и шибнат а против звезда ко првачиња да играат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom