Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде денот за потоп на циганите и нивната шупачка среќа.

Се надевам на обединет ЈУГ и очекувам ова:

Да мора да победиме ама 3-0 или 4-1 !!! МИ СМО ГРОБАРИ НАЈАЧИ СМО НАЈАЧИИИИИИ!!!!
СИСАЈ ЗВЕЗДОООООООО.
--- надополнето: 11 април 2012 во 16:30 ---
Ако сакате да го гледате натпреварот еве ви линк :
- http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256

СИСАЈ ЗВЕЗДОООООООО !!!!!!!!

Дека сме 3 пати поквалитетни сме,ама против нас е традицијата,многу ретко знаеме да свртиме вака двомеч во наша корист поготово кога реваншот се игра на ЈНА,со Апоел 2-0 у гости изгубивме дома 1-0 поведовме и така заврши и еден куп вака други утакмици последен пример е со аматерите Шемрок,ваљда е време и ние да направиме прав подвиг и да се вратиме од 0-2,верувам во овој тим !!!
Типувам 4-0 за нас стрелци Марковиќ 2,Томиќ и Вукиќ !
Напред ЦРНО-БЕЛИ

Јеботе, полагав денеска колоквиум, и од вчера никако око не ми се склопува... Мора да се добие макар со 2-0 за продолжетоци, мора :)

Иначе, прочитав, има забрана веќе во кладилниците уплата на Партизан, незнам што ќе да е...

И да, http://sportal.rs/news.php?news=71944 :)

ЈА ВЕРУЈЕМ, ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ, НЕМА ПОВЛАЧЕЊЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ...

П.С. И да, колку само за информација, Воша - Борац 0-1 (првата заврши 0-0)... Борац Чачак е во финале на Купот... :)

е*ем ли ви промашувања у к*рац идете сите после циганите се криви шо од една шанса дават 2 гола највеке се од тоа нервирам па со двете нозе ни се раширија циганите а никјој да знае да го набие голот идете у пм

Јеботе 5-та минута статива,Лазар Марковиќ 100% шанса у 15 минута у пм,лошо,лошо имаа и они шанса у 26 минута,мора да се тепа ова!!!!!!

Дајте убав линк, овој што гледав, од 35-та натака кочеше...

Ја само да додадам, Рниќ под итно да си иде од Партизан, ја усра првата, сега пак прави глупости... Ајт

Браво цигани за резултатот така се игра а не како овие унвалидите наши да ви *бам све по список пи*ки некои е*ани све е џабе али ајт опроштај куп е па и за циганите да остане нешто али у првенството мора победа али испод 3 0 фајронт сите по дома

0-1 готово,пак Рниќ кикс,ако ова не е крај за него не знам,срамота!!!

0-1 готово,пак Рниќ кикс,ако ова не е крај за него не знам,срамота!!!
апсолутно дечкото е спреман за у белгија или каде изграше веке и под ХИТНО Маркович да го седне на клупа дуже време диара нема шо не промаши иди бре у пм и онај левио едуардо добро е шо се повреди иначе ке ја открасеше и он така да од напаѓачи к*рац.
оооооо ј*би ИНВАЛИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja...
Ако ви замараат цигани само прашајте ги што било пред 5 године :)
Ајде лајкни те на странава ве молам !!

апсолутно дечкото е спреман за у белгија или каде изграше веке и под ХИТНО Маркович да го седне на клупа дуже време диара нема шо не промаши ебати патравио иди бре у пм и онај левио едуардо добро е шо се повреди иначе ке ја открасеше и он така да од напаѓачи к*рац
оооооо ј*би ИНВАЛИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!
Значи кој вика дека 180 мин ТЕЖОК БУНКЕР неможеш да имаш добар резултат??Па тај ни је нормалан то могу само цигани.
ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ПОНОВО ИСТАТА УТАКМИЦА БРАВООО!!:drk:
УПРАВА НАПОЉЕЕЕЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom