Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирајте, нема долго да остане у затвор. После избори ќе го пуштат како ништо да не било ;)

Нели одлежа казна овој, се очекуваше да излезе набргу??Кој знае што прават и овие.:)

Не, не, него му намалија од година и четири месеци, на шест месеци... Сега му нашле и ново дело, палење на џамија во близина на неговото место на живеење во Белград, од 2004 година :facepalm:

Не се секирајте, нема долго да остане у затвор. После избори ќе го пуштат како ништо да не било ;)

Дај Боже...

Па овој цело лето во Охрид беше, еднаш дури ме праша на плажа дали може да седне кај нас кога ќе си идеме :D

Па овој цело лето во Охрид беше, еднаш дури ме праша на плажа дали може да седне кај нас кога ќе си идеме :D

Па и ова лето имало испратено потерница за да го фатат, дури и на плажа му правеле проблеми полицијата, ама со еден телефонски повик, се било решено :)

Нерешен резултат во претпоследниот подготвителен натпревар во Анталија, против силната екипа на Динамо Москва, 2-2... Головите за Партизан ги постигнале Лазе Mарковиќ и Дијара :)

Еве ги Головите од натпреварот со Динамо Москва :D

Денеска се одигра и последниот подготвителен натпревар во Анталија, против Казахстанската екипа Тараз, која ја води српскиот тренер Љупко Петровиќ... Грант денеска им даде шанса на резервистите и немаше ни еден играч од првиот состав и од составот што настапи ден пред тоа, со Динамо Москва :) Натпреварот заврши 1-1, голот за Партизан го постигна Јојиќ во 40-тата минута...
Головите...

Прво полувреме заврши губиме 1-0,80% имаме посед,играме коректно ама не правиме шанси,Миљковиќ,Бабовиќ и Вукиќ се ужас,како може Саша Илиќ да не игра не ми е јасно,супер играше на припремите,мора оваа утакмица да ја добиеме !

Ко Челси почнаја да играат удри мавај а топка не влага у гол :D

10 шанси после израмнувањето имавме,после слободен удар тој голманот како да го гледаш Касиљас ја фати а топкава у агол иде,ццц .
Боље бод него пораз ама бевме 10 пати подобри,центар не поминаа а гол дадоа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom