Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Е веќе се разбираме, поентата кое цело време сакам да ја доловам е што и да се деси пиздарија секогаш виновниците се Гробари, не се циганите. Зошто не кажат српски навивачи украдоја знамиња, зошто мора да се оцрнува името на навивачите на Партизан.

Низ цела Европа ги направија насилници, кај и да се појде за навивање ги третираат како "висок ризик".

Циганите не смеат да дојдат со српска застава, ќе им се налути Просинечки :icon_lol:

Головите од денешниот пријателски натпревар :)

Изјавата на Аврам Грант :)

Моментално Партизан игра пријателски натпревар против првакот на Израел Макаби Хаифа, водиме со 2-0 со головите на Едуардо и Миљковиќ (некаде пишува дека двата гола се дело на Едуардо, неможам да гледам, премногу ми кочи линкот o_O)...

Победа и во вториот натпревар на нашиот Партизан на припремите во Израел, сега против далеку појак противник за разлика од првата, против Макаби Хаифа со 3-0... Головите ги постигнале Едуардо во 20-та минута, Миљковиќ во 21-та минута и стоперот Иванов во 87-та минута :)

Едуардо изгледа кај Грант ќе игра константно гледам бил задоволен од него многу уште кога дојде кажа..

Звер е Едуардо,мене ми се свиѓа,брз е ,борбен,има добар шут само многу се мести за додека да шутне ,се на се многу покорисен отколку Шчеповиќ !

Тоа е тоа, Царе Лазаре :)

Малку оф топик, сепак за навивач на Партизан се работи...
http://www.smedia.rs/sport/vest/581...Alkatraza-osudjen-na-godinu-dana-zatvora.html

Не ми е јасна оваа работа, сега што ќе го цитирам, како можат да направат вакво нешто, имаат ли срце ваквите? Се замислувам јас еден ден во цигански дрес и на Север, ми се гади од самата помисла... Како ладнокрвно го прават ова овие незнам... Ќе го цитирам Марковиќ "Ниедна пара на светот неможе да ме однесе во Звезда"...

"Ovaj partizanovac je u vreme izvršenja krivičnog dela bio navijač Crvene zvezde, ali je nedugo posle incidenta prešao u konkurentski tabor, pa su se tako promenili i iskazi oštećenog Gajića i drugih svedoka, takođe navijača Partizana. "

Победа и во третиот пријателски натпревар на Партизан на припремите во Израел, сега против второлигашот Хапоел Ашкелон со 2-0... Стрелци на головите биле Медо во 59-тата минута (иначе ова е прв гол на Медо во дресот на Партизан :)) и Бабовиќ во 68-та минута... Головите ќе ги има до после :)

Иначе, ова е изгледа последниот пријателски натпревар на Партизан во Израел, тука завршува првата фаза од овие припреми, најверојатно припремите ќе продолжат во Анталија :)

Победа и во третиот пријателски натпревар на Партизан на припремите во Израел, сега против второлигашот Хапоел Ашкелон со 2-0... Стрелци на головите биле Медо во 59-тата минута (иначе ова е прв гол на Медо во дресот на Партизан :)) и Бабовиќ во 68-та минута... Головите ќе ги има до после :)

Иначе, ова е изгледа последниот пријателски натпревар на Партизан во Израел, тука завршува првата фаза од овие припреми, најверојатно припремите ќе продолжат во Анталија :)

треба сега и со Цска да играат читав пред некој ден Зоран против својих :)

Една слика = милион зборови... :icon_lol:

numu8.jpg

Одлично играме во контролните натпревари.Гледам и Еду конечно почна голови да дава, се надевам така ке биде и во првенството.Грант ке биде достојна замена за Станоје :)

Швеѓанец со македонско потекло е на проба во Партизан, задоволен е од условите сега за почеток, ќе тренира со Телеоптик, и има голема желба да го облече дресот на Партизан :)
http://www.smedia.rs/sport/vest/58313/robin-kacaniklic-fk-partizan-Svedjanin-na-pragu-Partizana.html

Во Понеделник екипата на Партизан ќе оди за Анталија, и таму ќе ги продолжи подготовките за пролетниот дел... Таму ќе бидат до 25-ти Февруари, а ќе играат пет контролни средби...

На 15-ти Февруари против екипата на Черноморец од Украина, на 18-ти против Хорсенс од Данска, на 19-ти против Шахтјор Доњецк, на 21-ви против Џиангсу Саинту од Кина и на 24-ти против Динамо Москва :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom