Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ти си ова бе???![]()
Хахахахахаха![]()
Друже ти си ова бе???
Хе хе друже не се заебавај каков Бубо Каров па човеко е уште жив нече ваљда по него турнир да крстемеНе е тој, ја имаше сликата на неколку Гробарски страни на фејсбук
Но, еве ме мене на мали години, во Кавадарци кога Партизан дојде на Турнир, мислам "Бубо Каров" се викаше, нека ме поправи некој во името, ако го згрешив
П.С. Знаете кој е ова?
Имам слика и со Младен Крстајиќ (пред да оди во Вердер Бремен), со Горан Тробок, Виктор Треневски, само треба да ги најдам
![]()
Хе хе друже не се заебавај каков Бубо Каров па човеко е уште жив нече ваљда по него турнир да крстеме
"ВУКО КАРОВ" се викаше турнирот истата година или година две понапред или покасно партизан гостуваше и во кочани али беше со втор состав никој од први 11 не дојде така да некев да се сликам со никој ја![]()
Не е тој, ја имаше сликата на неколку Гробарски страни на фејсбук
Но, еве ме мене на мали години, во Кавадарци кога Партизан дојде на Турнир, мислам "Бубо Каров" се викаше, нека ме поправи некој во името, ако го згрешив
П.С. Знаете кој е ова?
Имам слика и со Младен Крстајиќ (пред да оди во Вердер Бремен), со Горан Тробок, Виктор Треневски, само треба да ги најдам
![]()
Од каде информацијава ? за Матеус